Kotitreeni -jäsenyys (postitettava lahjakortti)

39,0079,00

Kotitreeni -lahjakortilla voit tarjota terveyttä ja hyvää oloa esimerkiksi ystävällesi, perheenjäsenellesi tai työntekiijällesi. Lahjakortin haltija voi käyttää korttia maksuvälineenä Keventäjät -palvelussa. Kortti sisältää koodin, joka syötetään jäsenyyttä tilattaessa tilauslomakkeessa olevaan kampanjakoodi -kenttään.

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): KOT-LAHJA Osasto:

Kuvaus

Toimitustiedot

Toimitamme lahjakortit nimeämättöminä postitse tilaajan osoitteeseen kirjekuorissa, joita voit käyttää myös lahjakortin postittamiseen eteenpäin. Jos haluat että postitamme lahjakortin suoraan lahjan vastaanottajalle, valitse kassalla vaihtoehto ”toimitus eri osoitteeseen” ja syötä vastaanottajan tiedot erikseen. Jos haluat että lisäämme lahjaasi esim. jonkin henkilökohtaisen viestin, mainitse siitä tilauksen kommentit -kentässä.

Yritysasiakkaat

Myönnämme tilauksista kappalemäärään perustuvan määräalennuksen seuraavasti. Alennus näkyy automaattisesti ostoskorissa tilatun kappalemäärän mukaisesti.

Tilausmäärä (kpl) Alennus (%)
5-9 20%
10-24 30%
25- 50%

Lisätiedot

Paino 0.05 kg
Mitat 22.9 × 16.2 × 0.1 cm

Kirjoita haku ja paina Enteriä

Liity 125 000+ tilaajaamme

Liity 125 000+ tilaajaamme

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme nyt ja saat 20% alennuksen keventäjien jäsenyydestä. Saat säännöllisesti sähköpostiisi asiantuntijatietoa, käytännön vinkkejä ja erikoistarjouksia. 

Kiitos, että tilasit Keventäjän kirjeen! Tarkista vielä sähköpostisi ja vahvista liittyminen.

Pin It on Pinterest