Huippuelämyksiä liikkuen – katso videot

Keventäjien Huomenta Suomi -ohjelmissa koettiin syksyllä 2011 liikunnallisia huippuelämyksiä. Keventäjien sivuilla kutsuttiin kesä-heinäkuussa jäseniä kirjoittamaan oivalluksistaan, elämän eliksiireistä sekä upeista kokemuksista liikunnan parissa. Kirjoittajista valittiin muutamia mukaan kokeilemaan itselleen uutta lajia Keventäjien liikuntavalmentaja Sirpa Arvosen kanssa ja kertomaan samalla kevennystunnelmistaan. Katso hauskat videot linkeistä!

13.12. klo 6.40. Metsätontun jouluretki. Ounasvaaran laella on perinteisesti järjestetty Metsätontun metsäretki ja Keventäjät pääsivät vierailemaan myös Joulupukin komentokeskuksessa.Katso video!

29.11. klo 6.40. Shindosta vetreyttä! Keventäjän kannattaa ravitsemuksen ja liikkumisen lisäksi punnita tarkkaan omat  stressinhallinta- ja rentoutumistaidot. Rapsuttelua ja silittelyä on luvassa seuraavassa Keventäjien lajikokeilussa, Shindon hemmottelukurssilla.Katso video!

15.11. klo 6.40. Värinälaitteista tehoa? Keventäjät vierailevat tänään tamperelaisessa kuntokeskus Fressissa. Keventäjien jäsen AnnaMari on kutsuttu kokeilemaan värinää tuottavia kuntokeskuslaitteita. AnnaMari kertoo Keventämisen kokemuksista harjoittelun lomassa.Katso video!

1.11. klo 6.40. Perheseinäkiipeilyssä luottamusta! Uuden liikuntalajin voi aloittaa vaikkapa yhdessä perheen kouluikäisen nuorison kanssa. Keventäjät suuntaavat seuraavassa perheen yhteiselle seinäkiipeilykurssille, jossa kannustetaan toisiaan ja voitetaan pelkojakin.Katso video!

18.10. klo 6.40. Crossfitissä syke roihuaa! Katso miten treenaat tehokkaasti crossfitin avulla. Sirpa tutustuttaa sinut lajiin, jossa edistyminen on nopeaa ja kunto kehittyy kokonaisvaltaisesti.Katso video!

4.10. klo 6.40 Huippuhetkiä portaista Portaat tai rappuset ovat hyviä kuntoilupaikkoja. Niitä löytyy työpaikalta, lenkkireittien varrelta tai kodista. Keventäjissä kannustetaan tänään puuskuttamaan portaissa ja opastetaan tehokkaaseen porrastreeniin.Katso video!

20.9. klo 6.40. Keventäjät kalassa Lähdetään kalastusoppaan mukaan kalastamaan Pernajanlahdelle ja tavataan Keventäjien jäsen Hilda, joka kertoo ulkonäön ja keveämmän olemuksen motivoineen elämäntapamuutoksiin yli 70 vuoden iästä huolimatta.Katso video!

6.9. klo 6.40 Elämyksiä melonnasta ohjelmassa melotaan Espoon Suvisaaristossa ja tavataan Keventäjien jäsen Kati, joka kertoo koskettavasti keventyneen olemuksen tuomasta rohkeudesta kokeilla uusia asioita. Melontamaisemissa Sirpa hehkuttaa lajin tunnelmia ja jututtaa melontaohjaaja Leo Ronkosta Espoon Eskimoista.Katso video!

Lue myös: Huippuhetkiä liikkuen

Keventäjien Huomenta Suomi -ohjelmissa koettiin syksyllä 2011 liikunnallisia huippuelämyksiä. Keventäjien sivuilla kutsuttiin kesä-heinäkuussa jäseniä kirjoittamaan oivalluksistaan, elämän eliksiireistä sekä upeista kokemuksista liikunnan parissa. Kirjoittajista valittiin muutamia mukaan…

Lue lisää:

Kirjoita haku ja paina Enteriä

Liity 125 000+ tilaajaamme

Liity 125 000+ tilaajaamme

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme nyt ja saat 20% alennuksen keventäjien jäsenyydestä. Saat säännöllisesti sähköpostiisi asiantuntijatietoa, käytännön vinkkejä ja erikoistarjouksia. 

Kiitos, että tilasit Keventäjän kirjeen! Tarkista vielä sähköpostisi ja vahvista liittyminen.

Liity 125 000+ tilaajaamme

Liity 125 000+ tilaajaamme

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme nyt ja saat 20% alennuksen keventäjien jäsenyydestä. Saat säännöllisesti sähköpostiisi asiantuntijatietoa, käytännön vinkkejä ja erikoistarjouksia. 

Kiitos, että tilasit Keventäjän kirjeen! Tarkista vielä sähköpostisi ja vahvista liittyminen.

Pin It on Pinterest