Proteiinipatukat syynissä

Keventäjien ruoka-asiantuntija Krista Niiniharju testasi proteiinipatukoden makua ja koostumusta ja kirjoitti aiheesta blogiinsa postauksen.

Kristan mukaan proteiinibuumin jatkuminen näkyi siten, että proteiinipitoisuus oli testatuissa patukoissa kohdallaan. Hiilihydraattien, rasvan ja kuidun kanssa tilanne ei ollut niin hyvä. Myös maku jätti toivomisen varaa.

Keventäjien kannattaa pitää mielessä, että jos proteiinipatukoita hankkii palautumisen sijaan esimerkiksi iltaiseen syömishimoon, painonhallintakysymys pomppaa pian tapetille. Proteiinikin muuttuu lopulta rasvaksi, jos sitä tankkaa liikaa.

Voit lukea koko blogipostauksen ja kommentoida sitä täällä.

Proteiinipatukat ovat löytäneet tiensä tavallisten kuntoilijoiden treenikasseihin, vaikka lisäproteiinin tarpeellisuudesta kiistellään. Keventäjälle proteiinipatukka voi olla joskus kelpo palautumisvälipala. Tuotteiden kirjo on kuitenkin suuri.

Lue lisää:

Kirjoita haku ja paina Enteriä

Liity 125 000+ tilaajaamme

Liity 125 000+ tilaajaamme

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme nyt ja saat 20% alennuksen keventäjien jäsenyydestä. Saat säännöllisesti sähköpostiisi asiantuntijatietoa, käytännön vinkkejä ja erikoistarjouksia. 

Kiitos, että tilasit Keventäjän kirjeen! Tarkista vielä sähköpostisi ja vahvista liittyminen.

Liity 125 000+ tilaajaamme

Liity 125 000+ tilaajaamme

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme nyt ja saat 20% alennuksen keventäjien jäsenyydestä. Saat säännöllisesti sähköpostiisi asiantuntijatietoa, käytännön vinkkejä ja erikoistarjouksia. 

Kiitos, että tilasit Keventäjän kirjeen! Tarkista vielä sähköpostisi ja vahvista liittyminen.

Pin It on Pinterest