Keventäjien asiantuntijat

Keventäjissä saat tueksesi Suomen parhaat terveyden ja hyvinvoinnin asiantuntijat. He antavat sinulle neuvoja ja vinkkejä, joiden avulla onnistut painonhallinnassa pysyvästi.

Hanna Partanen – ravitsemusterapeutti

Hanna Partanen on kliinisen ravitsemustieteen koulutuksen saanut terveystieteiden maisteri ja laillistettu ravitsemusterapeutti joka toimii Keventäjien ravitsemusasiantuntijana. Hän tuli suurelle yleisölle tutuksi MTV3-televisiokanavan Olet mitä syöt -ohjelmasta, jossa hän ohjasi ylipainoisia uusien terveellisten ruokailutottumusten pariin räväkällä tyylillään. Energinen Hanna työskentelee yrittäjänä, pitää ravitsemusterapian yksityisvastaanottoa, vetää yrityksissä elämäntaparemonttiryhmiä, kirjoittaa kirjoja sekä kouluttaa ja luennoi ravitsemuksesta.

Hanna toivoo, että ruokapäiväkirjan avulla sekä asiantuntijoiden artikkeleiden kautta ihmiset saavat oivalluksia ja oppivat korjaamaan olennaisia asioita elämäntavoissaan kohti kevyempää elämää.

Timo Haikarainen – liikuntavalmentaja

Timo Haikarainen toimii päätyökseen personal training -valmentajana. Vuosien varrella Timo on tehnyt noin 15 000 personal training- ja kuntosaliohjausta. Liikuntavalmennuksen lisäksi hän toimii erilaisissa asiantuntija- ja koulutustehtävissä ja tekee media-alan töitä. Timo on opiskellut liikuntabiologiaa Jyväskylän yliopistossa, josta hän valmistui vuonna 2008 pääaineenaan valmennus ja testausoppi.

– Tavoitteenani on auttaa mahdollisimman monia ihmisiä elämänmuutoksessa kohti liikunnallisempia elämäntapoja ja parempia terveystottumuksia sekä toisaalta auttaa jo liikkuvia saamaan parempia tuloksia ja nauttimaan liikunnasta enemmän, Timo kertoo.

André Heikius – lääkäri

André Heikius on kokenut painonhallintalääkäri, jonka erityisosaamisalueita ovat mm. ylipainon ja lihavuuden hoito, turvallinen painonpudotus sekä pysyvä painonhallinta. André toimii vastuulääkärinä Sairaala Neon Painonhallintaklinikalla, jossa pitää vastaanottoa Turussa ja Salossa. Hän on toiminut maailman suurimman painonpudotuspalveluita kehittävän yrityksen lääketieteellisenä neuvonantajana, ja on myös Suomen Lihavuustutkijat r.y.:n hallituksen jäsen. André toimii aktiivisesti painonhallinnan hoitojen, koulutusten ja konsultoinnin saralla Pohjoismaissa, ja osallistuu säännöllisesti alan kongresseihin.

André on kolmen lapsen isä, joten tärkeä osa vapaa-ajasta kuluu lasten harrastusten parissa, mm. kiekkokaukalon ja jalkapallokentän laidalla.

Krista Kupariharju – ruokatoimittaja

Krista valmistui vuonna 2008 kotitalousopettajaksi Helsingin Yliopistosta. Hän aloitti freelance-toimittajan työt jo ennen valmistumistaan ja profiloitui opintojen ollessa loppusuoralla vahvasti ruokaan. Alan lehtiin kirjoittamisen lisäksi tärkeää työkokemusta antoi pesti Huomenta Suomen aamukokkina.

Keventäminen on Kristan mielestä elämäntapa, joka kuuluu kaikille. Hän muistuttaa myös, että kyse ei ole elämään vain hetkellisesti liittyvästä projektista. Keventäminen ei tarkoita kuuriluontoisia pyristyksiä, vaan elämäntapaa. Painonhallinta on aina ajankohtaista niillekin, joilla ei ole tarvetta sen pudottamiseen, ja on tärkeä erottaa nämä kaksi asiaa toisistaan. Tämä on kaikkien yhteinen asia.

Tanssia ja jumppia harrastavan Kristan mielestä liikunta on keskeinen osa painonhallintaa. Omalta osaltaan ruokatoimittajan liikuttamisesta pitää huolta myös Kristan bulldog. Myös oikealla ruokavaliolla on itseoikeutetusti tärkeä rooli perheen arjessa.

– Kaikki lähtee siitä, että erottaa arjen ja juhlan. Joka päivä ei voi olla Joulu. Kun on herkuttelun aika, on herkuttelun aika, mutta kun on arki, on arki.

Tiesitkö nämä Keventäjien jäsenedut?

Keventäjien jäsenenä voit muun muassa sinulle räätälöidyn laihdutus- ja liikuntaohjelman ja apua parhailta asiantuntijoilta. Voit myös ostaa itsellesi henkilökohtaisen ravintoanalyysin. Tule sinäkin mukaan ja onnistu tavoitteissasi!

Kirjoita haku ja paina Enteriä

Liity 125 000+ tilaajaamme

Liity 125 000+ tilaajaamme

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme nyt ja saat 20% alennuksen keventäjien jäsenyydestä. Saat säännöllisesti sähköpostiisi asiantuntijatietoa, käytännön vinkkejä ja erikoistarjouksia. 

Kiitos, että tilasit Keventäjän kirjeen! Tarkista vielä sähköpostisi ja vahvista liittyminen.

Pin It on Pinterest

Share This