Keventäjien asiantuntijat

Keventäjissä saat tueksesi Suomen parhaat terveyden ja hyvinvoinnin asiantuntijat. He antavat sinulle neuvoja ja vinkkejä, joiden avulla onnistut painonhallinnassa pysyvästi.

Hanna Partanen – ravitsemusterapeutti

Hanna Partanen on kliinisen ravitsemustieteen koulutuksen saanut terveystieteiden maisteri ja laillistettu ravitsemusterapeutti joka toimii Keventäjien ravitsemusasiantuntijana. Hän tuli suurelle yleisölle tutuksi MTV3-televisiokanavan Olet mitä syöt -ohjelmasta, jossa hän ohjasi ylipainoisia uusien terveellisten ruokailutottumusten pariin räväkällä tyylillään. Energinen Hanna työskentelee yrittäjänä, pitää ravitsemusterapian yksityisvastaanottoa, vetää yrityksissä elämäntaparemonttiryhmiä, kirjoittaa kirjoja sekä kouluttaa ja luennoi ravitsemuksesta.

Hanna toivoo, että ruokapäiväkirjan avulla sekä asiantuntijoiden artikkeleiden kautta ihmiset saavat oivalluksia ja oppivat korjaamaan olennaisia asioita elämäntavoissaan kohti kevyempää elämää.

Timo Haikarainen – liikuntavalmentaja

Timo Haikarainen toimii päätyökseen personal training -valmentajana. Vuosien varrella Timo on tehnyt noin 15 000 personal training- ja kuntosaliohjausta. Liikuntavalmennuksen lisäksi hän toimii erilaisissa asiantuntija- ja koulutustehtävissä ja tekee media-alan töitä. Timo on opiskellut liikuntabiologiaa Jyväskylän yliopistossa, josta hän valmistui vuonna 2008 pääaineenaan valmennus ja testausoppi.

– Tavoitteenani on auttaa mahdollisimman monia ihmisiä elämänmuutoksessa kohti liikunnallisempia elämäntapoja ja parempia terveystottumuksia sekä toisaalta auttaa jo liikkuvia saamaan parempia tuloksia ja nauttimaan liikunnasta enemmän, Timo kertoo.

Tiesitkö nämä Keventäjien jäsenedut?

Keventäjien jäsenenä voit muun muassa sinulle räätälöidyn laihdutus- ja liikuntaohjelman ja apua parhailta asiantuntijoilta. Voit myös ostaa itsellesi henkilökohtaisen ravintoanalyysin. Tule sinäkin mukaan ja onnistu tavoitteissasi!

Kirjoita haku ja paina Enteriä

Pin It on Pinterest

Share This