Keventäjät // Ruoka

Keventäminen ei ole vain sitä että syö terveellisemmin. Se on myös hyvästä ruoasta nauttimista ilman huonoa omatuntoa.

Grillaaminen on terveellistä

Grillaaminen on hyvä tapa valmistaa ruokaa, kun muistaa Keventämisen periaatteet. Usein grillaamisen ohessa tapahtuva alkoholinkäyttö onkin se haastavampi puoli. Grillaaminen on hyvä tapa [...]

Kevään juhlien makeat herkut

Kevät on iloisten juhlien aikaa. Niissä keventäjänkin on lupa nauttia, elämäntaparemontti ei romutu juhlissa herkutteluun. Ihannetilanteessa emäntä on kuitenkin varannut noutopöytään myös [...]

Keventäjän vappumenu

Vappuna juhlistetaan kevättä ja tulevaa kesää! Pitkä talvi on takana ja ihmiset hakeutuvat valoon viettämään aikaa ystävien kanssa. On aika ottaa rennosti ja pitää hauskaa. Myös ruoka ja yhdessä [...]

Kananmuna sopii keventäjälle

Moni karttaa edelleen kananmunaa sen sisältämän kolesterolin vuoksi. Kananmuna on päästetty pannasta, sillä kolesterolin kohoamiseen vaikuttaa enemmän rasvan laatu kuin ruoka-aineen sisältämä [...]

Teetä ja sympatiaa

Teen historia seurapiirijuomana on pidempi kuin kahvin, tosin Eurooppaan tee tuli myöhemmin. Japanissa tehdyissä tutkimuksissa teen on todettu edistävän terveyttä monin tavoin ja erityisen [...]

Suolaa, suolaa enemmän suolaa

Suositusten mukaan suolaa tulisi saada 5 g (1 tl) vuorokaudessa. Suomalaiset ylittävät reilusti suosituksen: miehet saavat keskimäärin 10 g (2 tl) suolaa vuorokaudessa ja naiset 7 g. Lapsilla [...]

Piristy sitruksista!

Kun pakkanen natisee ulkona ja talviväsymys uhkaa iskeä, piristävät sitrushedelmät ovat onneksi parhaimmillaan. Syö c-vitamiinipommit sellaisenaan tai ota ne osaksi ruuanlaittoa. Sitrushedelmät [...]

Kirjoita haku ja paina Enteriä

Liity 125 000+ tilaajaamme

Liity 125 000+ tilaajaamme

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme nyt ja saat 20% alennuksen keventäjien jäsenyydestä. Saat säännöllisesti sähköpostiisi asiantuntijatietoa, käytännön vinkkejä ja erikoistarjouksia. 

Kiitos, että tilasit Keventäjän kirjeen! Tarkista vielä sähköpostisi ja vahvista liittyminen.

Pin It on Pinterest

Share This