Jos haluaa tilata Kotitreenit, onko liityttävä myös Keventäjiin (tai päinvastoin)?

Kotitreeni- ja Keventäjät-jäsenyydet ovat erillisiä palveluita, vaikka molemmat kuuluvatkin Keventäjien palveluvalikoimaan. Voit liittyä molempiin tai vain jompaan kumpaan. Jäsenyys valitaan rekisteröitymisen 3. vaiheessa.

Kannattaako ostaa sekä Keventäjät että Kotitreeni?

Jos tavoitteenasi on painonpudotus tai kiinteytyminen, tukevat Keventäjät -jäsenyys ja Kotitreeni -jäsenyys toisiaan. Keventäjissä opit syömään tavoitteidesi mukaisesti ja pudotat painoasi takuulla. Säännöllinen liikunta taas tehostaa monin tavoin laihtumista, terveellisten elämäntapojen omaksumista ja kehon kiinteytymistä.

Löytyykö kotitreeneistä minulle sopivia harjoituksia?

Keventäjien kotitreenistä löydät harjoitukset jokaiseen hetkeen. Valikoimissamme on jumppaa, joogaa, pilatesta ja ohjattuja venyttelyjä. Voit keskittyä myös tiettyihin kehon osiin esimerkiksi Core-treeniemme, ylävartalotreeniemme tai pakaratreeniemme avulla. Lihaskuntotreenejä löytyy kaikille kuntotasoille, sykeharjoituksia ja HIIT:ejä unohtamatta. Työpäiviin voit sovittaa viiden minuutin taukojumppamme ja synnyttäneille äideille suunnatut Vahva Mama –treenit auttavat synnytyksestä palautumiseen ja toipumiseen turvallisesti.

Millä laitteilla voin katsella Keventäjien Kotitreenejä?

Keventäjien Kotitreeni toimii useimmilla laitteilla, joilla pääset nettiin. Voit treenata tietokoneen/läppärin, tabletin tai älypuhelimen avulla, kunhan siinä on nettiselain ja internetyhteys. Voit suurentaa videon myös näkymään koko ruudulla. Lisäksi voit katsella videoitamme TV:n välityksellä, kun yhdistät laitteen HDMI -kaapelilla televisioosi tai langattomasti AppleTV:n ja Chromecastin kautta.

Voit testata videoiden teknistä toimivuutta omalla laitteellasi katsomalla mallivideota tästä:

Mitä saan Keventäjien Kotitreenin asiakkaana?

Saat käyttöösi Keventäjien Kotitreenin kattavan kotitreenivalikoiman, vaihtuvat treeniohjelmat sekä uusia treenejä käyttöösi joka kuukausi. Kotitreeneistä löydät videoita, joiden mukana harjoittelet ja teet treenit alusta loppuun kannustavien ohjaajiemme kanssa. Lisäksi saat pääsyn keskustelufoorumillemme, missä voit kysyä, kommentoida tai keskustella kotitreeneistä muiden käyttäjien kanssa.

Sopiiko Keventäjien kotitreeni –palvelu minun elämäntilanteeseeni tai kuntotasooni?

Keventäjien Kotitreeni on suunniteltu kaikille meille, jotka haluavat pitää huolta kunnostaan kiireisen arjen keskellä. Pienten lasten vanhemmat, vuorotyöläiset tai paljon matkustavat voivat treenata juuri silloin, kuin itselle sopii. Valikoimastamme löytyvät harjoitukset niin aloittelijoille, kuin kokeneemmillekin treenaajille.

Tarvitaanko treeneissä välineitä?

Et tarvitse välttämättä minkäänlaisia välineitä. Voit hyödyntää kätevää hakutoimintoamme ja etsiä juuri sinulle sopivan treenin, jossa ei käytetä välineitä. Toki meiltä löytyy myös kahvakuula-, jumppapallo-, kuminauha-, käsipaino- ja vaikkapa keppitreenejä. Hyödynnämme myös kaikilta kotoa löytyviä välineitä, kuten tuoleja, seinää, sohvaa tai villasukkia.

Kirjoita haku ja paina Enteriä

Pin It on Pinterest

Share This