Kotitreenien ohjaajat

Keventäjät Kotitreenin kannustavat ohjaajat ovat sinua varten! Monipuoliset ohjaajamme ovat liikunta-alan ammattilaisia. Tutustu tarkemmin ohjaajiimme.

anna-s

Anna Saivosalmi

Olen nelikymppinen Keventäjien valmentaja ja Personal Trainer. Koulutukseltani olen lukion psykologian, terveystiedon ja uskonnon opettaja. Olen intohimoinen liikkuja ja kahden kouluikäisen ja urheilevan lapsen äiti.

Ohjaajana olen kannustava ja rohkaisen treeneissä jokaisen haastamaan itsensä.

Kirjoitan hyvinvointiaiheista blogia ja kirjani ”Treenaa kotona 10,20 tai 30 –minuuttia (Tammi)” innostaa myös kotitreenien pariin.

Ohjaan Keventäjien kotitreeneissä hyvin monenlaisia treenejä aina liikkuvuusharjoituksista ja venyttelyistä lihaskuntoharjoituksiin ja HIIT:eihin. Lähde mukaan treeneihini!

Veera Malmivaara

Olen puuhastellut liikunnan parissa koko elämäni. Kilpaurheiluhistoria vaihtui elämäntapaurheiluksi sekä ammatiksi. Työskentelen liikunnanohjaajana ja joogaopettajana.

Rakkaan harrastukseni joogan kautta olen oppinut kohtaamaan sisäisen viisauteni ja löytänyt armollisuuden sekä itseäni että kehoani kohtaan. Elämä on välillä yhtä tasapainoilua. Se on jotain mitä ei voi löytää, se pitää luoda itse. Tämä on yksi monista oivalluksista, jonka jooga on tuonut tullessaan.

Ohjaan Keventäjien kotitreenejä monipuolisesti – lihaskuntoa, joogaa, liikkuvuutta ja tanssia.

“Mieli avoimena maailmalle täyttäen sydän uusilla seikkailuilla luonnossa ja nauttien liikunnan riemusta”.

veera-m
Kotitreenien ohjaajat

Kira ”Kipa” Tiivola

Olen 36-vuotias liikunta-alan ammattilainen ja hyvinvointivaikuttaja Helsingistä. Olen toiminut hyvinvointialan yrittäjänä vuodesta 2010 ja olen kouluttautunut alalla aktiivisesti.

Inspiroivan ja energiaa ympärilleni luovan tyylini salaisuus on intohimo ihmisten liikuttamista ja heidän hyvinvointinsa edistämistä kohtaan.

Ryhmäliikuntaohjaajana tulee pian 14. vuosi täyteen, jonka lisäksi koulutan ryhmäliikuntaa. Liikuttamisen lisäksi intohimoni ovat hyvinvointiluennot, joita kierrän pitämässä ympäri Suomen.

Treeneissäni haluan koostaa liikunnan iloa ja yksilöllisyyttä, ja tärkeintä onkin löytää juuri sinulle itsellesi sopiva treeni ja liikuntamuoto. Treeni-iloa kaikille!

Nana Heikkilä

Olen liikunta-alan ammattilainen, erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja elämäntapamuutoksiin.

Kehon liikuttaminen sen omalla painolla on erikoisalaani, sillä monipuolinen kehonpainotreeni tekee vartalosta vahvan, toiminnallisen, liikkuvan ja urheilullisen. Tämä treenimuoto takaa myös vaihtelua mielelle sekä kropalle, jolloin treenit pysyvät mielekkäinä.

Omat treenini Keventäjissä ovat napakoita ja monipuolisia, ja kannustava valmennustapani varmistaa sen, että loppuun asti mennään ja jaksetaan yhdessä.

Valittavissa on täsmäiskuja tietyille lihasryhmille, tai voit valita esimerkiksi nopean ja tehokkaan koko kropan treenin. Treenini soveltuvat myös aloittelijoille.

nanna
sari

Sari Hellman

Tutustuin joogaan vuonna 2007. Vuonna 2011 lopetin kampaajayrittäjyyteni, jotta voisin perehtyä joogaan paremmin. Opiskelen säännöllisesti Suomessa ja ulkomailla erilaisten opettajien opeissa ja itsenäisesti päivittäin. Olen opiskellut myös Intiassa joogan alkulähteillä Astangajoogaa, filosofiaa ja meditaatiota.

Minulle ohjaajana on tärkeää, että jokainen saa monipuolisen, juuri oman kehon historialle ja sen hetkiselle kehon- ja mielentilalle sopivan harjoituksen. Jooga on erittäin hyvä vastapaino monille urheilulajeille. Aloittaakseen joogaharjoituksen ei tarvitse olla notkea tai vahva. Kaikki aloittavat omista lähtökohdistaan.

Ohjaan Keventäjillä erilaisia tunteja keveämmästä hathasta dynaamisempaan voimajoogaan.

Voimajoogassa pääset liikkuvuuden lisäksi aktivoimaan lihaksia erilaisten virtaavien liikesarjojen tahtiin. Yhdistetään hengitys ja liike soljuvaksi kokonaisuudeksi.

Sanni Zenger

Hei olen Sanni. Olen pilates-ohjaaja, koulutettu hieroja sekä personal trainer. Saan siis työskennellä hyvinvoinnin parissa, liikuttaa ihmisiä sekä huoltaa erilaisia kehoja.

Treenaamisessa minua kiehtoo valtavasti liikkeiden hallinta ja kehotietoisuus, sekä mahdollisimman monipuoliset harjoitteet, jossa keho saa erilaista ärsykettä.

Ohjaamani kotitreenit keventäjillä onkin pitkälti ohjattu näillä periaatteilla kehonhuoltoon painottaen. Testaa videoilla kanssani mitä kaikkea kivaa keholla voi tehdä, kun yhdistää liikkuvuuden, voiman (tasapainon sekä hengityksen) ja keskittymisen harjoitteisiin.

sanni
marella-h

Marella Harjunpää

Olen turkulainen liikunnanohjaaja ja personal trainer. Minulle on tärkeää, että liikunta on kivaa ja rentoa sekä tuo hyvää oloa. Sitä haluan tarjota myös teille!

Ohjaajana olen helposti lähestyttävä, maanläheinen ja innostava. Nautin siitä, että saan ohjata liikuntaa eri ikäisille ja eri tasoisille liikkujille. Vapaa-ajallani treenaan brasilialaista ju-jutsua ja rentoilen!

Keventäjien kotitreeneistä ohjaan VahvaMama-tunteja sekä kamppailupainotteisen kotitreenin. Tervetuloa jumppaamaan kanssani”

Joonas Ahola

Olen Joonas, turkulainen Personal Trainer ja ryhmäliikuntaohjaaja.

Liikunnan pariin päädyin halusta muuttaa itseäni ja kokea mihin kaikkeen kehoni pystyy. Ohjaamisessa eniten nautin liikunnan tuomasta hyvän olon ja onnistumisen tunteesta ihmisissä.

Ohjaajana olen toiminut vuodesta 2013 lähtien. Osaamisalueeseeni kuuluu toiminnallinen harjoittelu, kahvakuula, voimaharjoittelu sekä itsepuolustus- ja kamppailulajit. Oma treenaamiseni tällä hetkellä koostuu monipuolisesti toiminnallisesta ja voimaharjoitteusta sekä lukkopainista.

Keventäjissä ohjaan koko kehon kattavia circuit-treenejä.

Joonas Ahola
Reetta Grönlund

Reetta Grönlund

Olen aloittanut kuntokeskusmaailmassa työskentelyn 14 -vuotiaana, ja opiskellut sittemmin Liikunnanohjaajaksi (AMK), jonka lisäksi olen kouluttautunut lukuisten alan lyhytkurssien parissa. Olen ohjannut monipuolisesti erilaisia liikuntaryhmiä aina taaperoista ikääntyviin ja koreografisista lajeista palloiluun. Rakastan matkustelua, ja ikimuistoisin toimeksiantoni onkin ollut urheilu- ja aktiviteettiohjaajan tehtävät perhehotellissa Turkin Alanyassa.

Valmennuksissa minulle tärkeää on vaihteleva sisältö, joka pitää osallistujien mielenkiinnon yllä, puhtaiden ja turvallisten suoritustekniikoiden ohjeistaminen, rennon vuorovaikutuksen ja positiivisen hengen luominen, sekä tehokkaiden treenien rakentaminen siten, että tasovaihtoehtoja löytyy erilaisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Vapaa-ajallani liikun hyvin vaihtelevilla tavoilla päivän fiiliksen mukaan mielen hyvinvointi edellä, mitä suosittelen lämpimästi muillekin: toisinaan saatan käydä esimerkiksi pitkillä kävelylenkeillä ja salilla treenaamassa, kun taas toisinaan innostun tanssitunneista ja padelin harjoittelusta. Sydämellisesti tervetuloa treenaamaan mun kanssa!

Tilaa kotitreeni

Kokeile kotitreenejä nyt vain 8,50€/kk!

Kirjoita haku ja paina Enteriä

Pin It on Pinterest

Share This