Gluteeniton ruoanvalmistus ja leivonta eivät vaadi ihmeellisiä taitoja, vaan tietoa gluteenittomista raaka-aineista ja tarkkuutta valmistuksen eri vaiheissa. Tulos on onnistuneempi kuin [...]
Teen historia seurapiirijuomana on pidempi kuin kahvin, tosin Eurooppaan tee tuli myöhemmin. Japanissa tehdyissä tutkimuksissa teen on todettu edistävän terveyttä monin tavoin ja erityisen [...]
Suositusten mukaan suolaa tulisi saada 5 g (1 tl) vuorokaudessa. Suomalaiset ylittävät reilusti suosituksen: miehet saavat keskimäärin 10 g (2 tl) suolaa vuorokaudessa ja naiset 7 g. Lapsilla [...]
Kun pakkanen natisee ulkona ja talviväsymys uhkaa iskeä, piristävät sitrushedelmät ovat onneksi parhaimmillaan. Syö c-vitamiinipommit sellaisenaan tai ota ne osaksi ruuanlaittoa. Sitrushedelmät [...]
Proteiinit koostuvat aminohapoista. Niitä tarvitaan kudosten kasvuun ja uusiutumiseen ja ne ovat rakennusaineita hormoneille ja entsyymeille, joita puolestaan tarvitaan useiden elintoimintojen [...]
Vähärasvaiset, vähäsuolaiset ja runsaskuituiset tuotteet ovat keventäjälle suositeltavia, mutta kuinka löytää juuri ne oikeat tuhansien tuotteiden ja kirjavien tuotelupausten keskeltä? Keventäjän [...]
Vuoden vaihtumista on hauska juhlistaa ystävien tai perheen kanssa! Näillä vinkeillä loihdit maittavan uudenvuoden menun ja keventäjänä voit opastaa vieraita myös kevyempään ruuanvalmistukseen. [...]
Pitkä juhlakausi on monen keventäjän kompastuskivi. Kokosimme kahdeksan helppoa vinkkiä, joiden avulla vuosi vaihtuu, mutta vaatekoko ei suurene. 1. Valitse strategia Toisille sopii se, että [...]
Joulun ajan juhlakausi on nykyään venynyt entistä pidemmäksi, joulu kun alkaa jo marraskuun puolivälissä! Makeita ja rasvaisia houkutuksia ja alkoholipitoisia juomia on tarjolla runsaasti, [...]
Rasvainen, runsas energinen ruoka lohduttaa pimeyden keskellä hetken, mutta näkyy pian virkeydessä, vaa’alla ja vyötäröllä. Talvinen mässäily aiheuttaa helposti kierteen, jossa painon [...]