Liikunnasta energiaa ja hyvää oloa

Liikunnalla on monia hyviä vaikutuksia niin fyysiselle kuin psyykkiselle hyvinvoinnillesi. Asiantuntijamme Sirpa Arvosen luoman liikuntaohjelman tavoitteena on alentaa liikunnan aloittamisen kynnystä ja tarjota kaikille kuntotasoille sopivat harjoitusohjelmat. Liikuntaprofiili kertoo sinulle oletko terveysliikkuja, kuntoliikkuja vai teholiikkuja. Päiväkirjassa on tämän pohjalta ehdotus koska ja minkälaista harjoittelua kehosi voisi kaivata. Sinua ei ole pakotettu juoksemaan tai käymään kuntosalilla, vaan voit itse valita itsellesi sopivat liikuntalajit vastaamaan harjoitusohjelman ehdotusta. Harjoitusohjelmat on luotu kohentamaan peruskuntoa, kestävyyttä, lihaskuntoa ja liikkuvuutta kunnollesi sopivalla tempolla.

Liikuntaosiomme tarjoaa monipuolisia artikkeleita ja ohjeita niin kotikuntoiluun kuin aktiivisemman liikkujan tueksi. Liikuntavalmentajamme Sirpa Arvonen on tavoitettavissa omassa chatissa ja kuntoiluaiheisia kysymyksiä vastauksineen löydät kattavasta arkistostamme. Jäsenenä pääset katsomaan myös liikunta-aiheisia videoklippejämme.

Keventäjien liikuntavalmentaja Sirpa Arvonen on kasvatustieteen maisteri ja monipuolinen liikuntavalmentaja. Sirpa on ohjannut ja valmentanut urheiluseuroissa nuoresta asti, työskennellyt pitkään valtakunnallisessa liikuntajärjestössä sekä tuottanut kymmeniä liikunta-alan kirjoja ja videoita.

Tutustu muutamiin Sirpan vastaamiin jäsen kysymyksiin:

Sopiva määrä liikuntaa?
Liikuntakaloreiden syöminen?
Kunto ei nouse – liikunko väärin?
Liikunta ei näy vaakalukemissa?
Intervalliharjoitus ja rasvanpoltto?

Liity Keventäjiin!

Keventäjien liikuntavalmentaja Sirpa Arvonen on kasvatustieteen maisteri ja monipuolinen liikuntavalmentaja

Lue lisää:

Kirjoita haku ja paina Enteriä

Liity 125 000+ tilaajaamme

Liity 125 000+ tilaajaamme

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme nyt ja saat 20% alennuksen keventäjien jäsenyydestä. Saat säännöllisesti sähköpostiisi asiantuntijatietoa, käytännön vinkkejä ja erikoistarjouksia. 

Kiitos, että tilasit Keventäjän kirjeen! Tarkista vielä sähköpostisi ja vahvista liittyminen.

Pin It on Pinterest