Jethro Rostedt Keventäjien painonpudotushaasteesta: Olen laihduttanut niin kauan kuin muistan

Huomenta Suomen tiistaiaamujen Keventäjät-osiossa voi syksyn ajan seurata laulaja Meiju Suvaksen sekä kiinteistönvälittäjä Jethro Rostedtin painonpudotusta. Sarjassa tutustutaan syksyn mittaan kaksikon kiireiseen arkeen sekä ruokailu- ja liikuntatottumuksiin ja annetaan vinkkejä terveellisempiin valintoihin.  

– Nyt lähdetään rikkomaan 100 kilon maagista rajaa, mikä vaatii pois sellaiset 15 kiloa. Se on pitkäaikainen unelma, ja tällä kertaa mä en anna itseni epäonnistua, Jethro toteaa painokkaasti.

Jethrolla on entuudestaan takanaan useita laihdutusyrityksiä. Mies paljastaa, että aina onnistuneen painonpudotuksen jälkeen elämäntavat ovat pikku hiljaa lipsuneet takaisin entiselleen ja siksi paino on päässyt nousemaan takaisin vanhoihin lukemiin. Suurimmaksi haasteekseen laihdutuksessa Jethro nimeääkin painonpudotuksen pitkäjänteisyyden.

– Minulla laihdutusyritykset kaatuvat aina samaan, eli pää ei kestä pitkän päälle. Tartun helposti uusiin asioihin, mutta viime kädessä kysymys on elämäntaparemontista ja se on ollut todella haastavaa. On uskomatonta, että olen aikaisemmin lopettanut esimerkiksi liikunnan, vaikka siitä tulee niin jumalattoman hyvä olo. Itselleni myös kaikki hyvä ruoka aiheuttaa kiusauksen.

Tällä kertaa miehen tavoitteena onkin saavuttaa Keventäjien avulla pysyvä painonpudotus.

– Olen ollut laihiksella kai niin kauan kuin muistan. Väitän, että minulla on jonkin sortin paksuusgeeni. Olen aina ollut pyöreä, mutta toivon, etten olisi sitä tulevaisuudessa, hän sanoo.

Keventäjät Huomenta Suomessa joka tiistai klo 6.40. Jethron ja Meijun kevennyshaaste alkaa tiistaina 21.8. Lähetykset ovat jälkeenpäin nähtävissä myös Katsomossa sekä Keventäjien nettisivuilla.

Lue myös: Meiju Suvaksen tavoitteena kapeampi vyötärö

Lue lisää:

Kirjoita haku ja paina Enteriä

Liity 125 000+ tilaajaamme

Liity 125 000+ tilaajaamme

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme nyt ja saat 20% alennuksen keventäjien jäsenyydestä. Saat säännöllisesti sähköpostiisi asiantuntijatietoa, käytännön vinkkejä ja erikoistarjouksia. 

Kiitos, että tilasit Keventäjän kirjeen! Tarkista vielä sähköpostisi ja vahvista liittyminen.

Pin It on Pinterest