Keventäjät kertovat: Näin onnistuin!

Nimimerkki: Kikka

Olin monen vuoden ajan tuskaillut sitä, että paino vain nousi, eikä mitkään temput näyttäneet auttavan. Paino ei laskenut kuin korkeintaan puoli kiloa, vaikka yritin ”kaikenlaista”.

Maaliskuun lopussa 2011 astuin aamulla vaa’alle ja totesin, että 80 kiloa oli tullut täyteen. Pituuteni on 160 cm, joten pieni, mutta pyöreä oli varsin kuvaava ilmaisu. Noin kymmenen vuotta sitten painoin 68 kg. Vaakaluku oli karmaiseva ja tuntui todella pahalta.

Samana aamuna tuli miespuolinen työkaverini huoneeseeni. Katsoin hänen jotenkin uudistunutta olemustaan. ”Mitä sinulle on tapahtunut”, kysyin ja katselin kaveria. ”Olen laihduttanut 15 kg”, tuli iloinen vastaus. Siinä taisi unohtua varsinainen työasia, kun aloimme keskustella painonpudotuksesta ja hän kertoi liittymisestään Keventäjiin puolta vuotta aikaisemmin. Samana iltana liityin mukaan ja jo muutaman päivän jälkeen pystyin toteamaan, että minä syön armottomasti aivan liian paljon.

Kirjasin kaiken ylös, ostin ihanan digivaa’an ja punnitsin annokseni. Zemppasin ja huomasin, että tuloksia alkaa tulemaan. Jo muutaman viikon jälkeen painoa oli pudonnut jo 1,5 kg. Viiden kilon pudotuksen jälkeen marssin ostamaan itselleni ihanat (ja kalliit) kengät. Kaupassa hehkutin myyjän ja muutaman muun asiakkaan kanssa asiaa, viisi kiloa oli minulle todella paljon!

Nyt on kulunut liittymisestä yli puoli vuotta. Aivan yhtä tarkkaan en päivittäin syömisiäni seuraa, mutta painoa on pudonnut 10 kg. Olen todella onnellinen. Voin käyttää aivan uudenlaisia vaatteita, myös alusvaatteita 😉 ja olo tuntuu todella mukavalta. Hyötyjä ja iloja voisi kirjata vaikka kuinka paljon.

Ja sille työkaverilleni ostin kymmenen kilon kohdalla laatuviiniä. Hänen esimerkillään ja zemppauksella tämä kaikki oli paljon mukavampaa. 

Uskallan jopa sanoa, että painonpudotus oli todella helppoa!

 

Nimimerkki: A-AQ

Todella paras ja TOIMIVA tapa pitää paino hallinnassa. Olen liittynyt keventäjiin kaksi kertaa, n. 1½ sitten 3kk, ja paino putosi hyvin, mutta aika oli minulle aivan liian lyhyt, 3 kk:ssa ei vielä omaksu uutta elämänmuutostapaa, vaan vanhat ruokatottumukset palasivat pikkuhiljaa takaisin, niin myös kilot!

Nyt aloitin uudestaan keventäjissä huhtikuussa ja tavoite oli 12–15 kg pudotus. Tänään täytän 60 v. ja puntari näyttää 60 kg (ei digitaalivaakaa, niinpä ei grammat näy). Hieno synttärilahja itselle! Todella mukava kun voi mennä kauppaan ja sovittaa ”itselle normaalikokoisia” vaatteita.

KIITOS KEVENTÄJISTÄ!

 

Nimimerkki: Ihanaa arkea

Kun liityin Keventäjiin, minulla ei ollut suuria luuloja siitä, että ylipäänsä onnistuisin painonpudotuksessa. Motivaatiokin oli heikohko. Painoa oli kuitenkin vaarallisen paljon.

En ole koko jäsenyyteni aikana ollut mikään säännöllinen ruokapäiväkirjan täyttäjä tai painon tarkkailija. Artikkelit ja asiantunteva tieto sai kuitenkin jotain aikaan ja pikkuhiljaa syntyi ajatus siitä, etten enää voi jatkaa yhtä epäterveellisesti syömällä kuin ennen. Nyt olen opetellut kauan kadoksissa ollutta kohtuutta syömiseen ja tuloksia on tullut hitaasti mutta tasaisesti.  5 % painosta on jo pudonnut ja vuoden loppuun tavoitteena on yht. 10 % painon pudotus. Vaikka kiloja on poissa vasta vähän, olo on jo PALJON parempi.

 

Nimimerkki: Veera-79

Tavoitteeni on laihduttaa 15 kg puolessa vuodessa. Olen ollut keventäjissä vasta pariviikkoa, mutta olen nyt jo tyytyväinen parin kilon tiputukseen tuona aikana!! Olen saanut Keventäjistä loistavan avun kalorien seurantaan. 

Olen siis tyytyväinen tähänastiseen kokemukseen.

Kuopukseni täyttää juuri puoli vuotta, ja tarkoitus olisi saada raskaus aikana ylimääräisenä syödyt läskit pois. Olemme lähdössä etelään keväällä, niin olisi kiva, ettei näytä silloin enää valaalta. Pidämme kesäkuussa hääjuhlat, joten siihen mennessä pitää olla kuosissa :))

 

Nimimerkki: Koo62

Inhosin omaa peilikuvaani ja vihasin vaateostoksilla käyntiä, hengästyin vähästä. Paino lähti tippumaan hyvää vauhtia heti, kun aloitin Keventäjien jäsenyyden. Löysin uudelleen liikunnanilon ja motivaatio oli korkealla. Keventäjien jäsenyys alkoi helmikuussa ja marraskuun loppuun mennessä olin tiputtanut 20kg! Olen voinut puolittaa astmalääkitykseni, on ilo käydä shoppailemassa uusia vaatteita ja rakkaus omaan itseen kasvaa vähitellen takaisin. Tiputus jatkuu vielä, mutta nyt vähän maltillisemmalla vauhdilla. Olen suositellut keventäjiä kaikille!

 

Onnistu Sinäkin ja liity Keventäjiin!

Keventäjä kertoo:”Inhosin omaa peilikuvaani ja vihasin vaateostoksilla käyntiä, hengästyin vähästä. Paino lähti tippumaan hyvää vauhtia aloitettuani Keventäjien jäsenyyden. Löysin uudelleen liikunnanilon ja motivaatio oli korkealla.” Tutustu kokemuksiin keventämisestä – sinunkin muutoksesi voi alkaa tästä!

Lue lisää:

Kirjoita haku ja paina Enteriä

Liity 125 000+ tilaajaamme

Liity 125 000+ tilaajaamme

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme nyt ja saat 20% alennuksen keventäjien jäsenyydestä. Saat säännöllisesti sähköpostiisi asiantuntijatietoa, käytännön vinkkejä ja erikoistarjouksia. 

Kiitos, että tilasit Keventäjän kirjeen! Tarkista vielä sähköpostisi ja vahvista liittyminen.

Pin It on Pinterest