Tämä on Obesus Oy:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 25.8.2016. Viimeisin muutos 27.2.2019.

1. Rekisterinpitäjä

City Digital Oy (Y-tunnus 2110789-4)
Keventäjät/Rekisteriasiat
00520 Helsinki
Kuortaneenkatu 1
Puh. 0600 39 22 44 (arkisin 17-22 | 0,97 €/min)

2. Rekisteristä vastaava henkilö

Teemu Puurunen, info@obesus.fi

3. Rekisterin nimi

Keventäjien asiakasrekisteri

4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on asiakassuhde.

Rekisterinpitäjä käsittelee henkilötietoja yleisesti asiakkuuden hoitoon liittyviin tarkoituksiin, maksunvalvontaan, vastatakseen kuluttajien lähettämiin tiedusteluihin ja palautteeseen, palvelun ja liiketoiminnan kehittämiseen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Rekisterinpitäjä käyttää henkilötietoja markkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti.

5. Rekisterin tietosisältö

Henkilötiedot:

  • etunimi
  • sukunimi
  • sukupuoli
  • syntymäaika

Yhteystiedot:

  • katuosoite
  • postinumero
  • kaupunki
  • sähköpostisosoite

Terveydentilaan ja painonhallintaan liittyvät tiedot:

  • pituus
  • paino
  • muut vartalonmitat

Painonhallintaan liittyvät tiedot:

  • ruokailutottumukset
  • liikuntatottumukset
  • terveydentila
  • henkilökohtaiset merkinnät (omat tiedot)

Asiakkuuteen liittyvät tiedot:

  • jäsenyyteen liittyvät tilaustiedot
  • asiakastunniste
  • asiakastilatiedot
  • tarjonnanestotieto
  • hintatieto
  • maksutapatieto

6. Säännönmukaiset tietolähteet:

Henkilötiedot kerätään kuluttajilta joko asiakkaaksi rekisteröitymisen yhteydessä tai asiakassuhteen aikana, taikka kuluttajien muun erillisen suostumuksen perusteella. Henkilötietojen päivittämiseen voidaan käyttää väestörekisteristä saatavia tietoja.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Rekisterinpitäjä ei säännönmukaisesti luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille. Mikäli asiakkaiden tietojen luovuttaminen kolmansille tulee ajankohtaiseksi, asiakkaalta pyydetään asianmukainen suostumus etukäteen.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Rekisterinpitäjä ei luovuta henkilötietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Mikäli asiakkaiden tietojen luovuttaminen kolmansille tulee ajankohtaiseksi, asiakkaalta pyydetään asianmukainen suostumus etukäteen.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän tietoverkko ja laitteistot, joilla rekisteri sijaitsee on suojattu palomuurilla ja muin teknisin toimenpitein kuten salauksin, huomioiden kuitenkin toimenpiteiden aiheuttamat kustannukset.

10. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

11. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä (”oikeus tulla unohdetuksi”). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Kirjoita haku ja paina Enteriä

Liity 125 000+ tilaajaamme

Liity 125 000+ tilaajaamme

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme nyt ja saat 20% alennuksen keventäjien jäsenyydestä. Saat säännöllisesti sähköpostiisi asiantuntijatietoa, käytännön vinkkejä ja erikoistarjouksia. 

Kiitos, että tilasit Keventäjän kirjeen! Tarkista vielä sähköpostisi ja vahvista liittyminen.

Pin It on Pinterest

Share This