Auron – motivoiva yhteistyökumppani

Keventäjät ja Auron ovat aloittaneet yhteistyön. Auronin asiantuntijat ovat mukana Vuoden Keventäjät 2010 -kilpailussa tukemassa ja motivoimassa kilpailijoita läpi elämäntapamuutoksen. Kilpailuun valikoituneet osallistujat käyvät Auronin Täydellisessä Kehonkartoituksessa, jossa kartoitetaan kunkin kilpailijan fyysinen pohjakunto. Kaikki saavat räätölöidyn henkilökohtaisen hyvinvointiohjelman, jota noudatetaan oman fysioterapeutin tuella. Seuraa sivuiltamme Vuoden Keventäjät 2010 -kilpailijoiden etenemistä ja blogikirjoituksia.

Terveessä kehossa viihtyy pidempään. Yhteistyökumppanimme Auron halua parantaa hyvinvointiasi jo 40 vuoden kokemuksella. Auroniin kuuluu viisi omaa toimipistettä, joiden lisäksi noin 35 yhteistyökumppania ovat sitoutuneet Auronin laatutakuuseen, joka perustuu mittaukseen, jatkuvaan kouluttautumiseen ja tuoreimman tutkimustiedon hyödyntämiseen hoitomenetelmissä.

Ota yhteyttä Auroniin kun haluat voida paremmin ja kartoittaa oma fyysinen kuntosi. Sinulle tehdään Hyvinvointiohjelma, kuten Vuoden 2010 Keventäjille.

Terveessä kehossa viihtuu pidempään. Auron on Suomen suurin hyvinvoinnin ja kuntoutuksen asiantuntija.
Yhteistyökumppanimme Auron on Suomen suurin hyvinvoinnin ja kuntoutuksen asiantuntija. Auronin hyvinvoinnin ammattilaiset ovat Vuoden Keventäjä 2010 -kilpailijoiden tukena motivoimassa ja ohjaamassa heitä läpi elämäntapamuutoksen.

Lue lisää:

Kirjoita haku ja paina Enteriä

Liity 125 000+ tilaajaamme

Liity 125 000+ tilaajaamme

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme nyt ja saat 20% alennuksen keventäjien jäsenyydestä. Saat säännöllisesti sähköpostiisi asiantuntijatietoa, käytännön vinkkejä ja erikoistarjouksia. 

Kiitos, että tilasit Keventäjän kirjeen! Tarkista vielä sähköpostisi ja vahvista liittyminen.

Pin It on Pinterest