Monipuolisesti viljoja – kokeile hirssiä ja amaranttia

Pimeällä talvikaudella maistuvat erityisesti täyttävät ja tuhdit ruoat. Täyttävää ruokaa on mahdollista tehdä kevyesti.

– Puurot ovat mainioita, täyttäviä ruokia. Kotimaisella kauralla pärjää, mutta nythän eri viljat ovat todella trendikkäitä, sanoo Keventäjien ruoka-asiantuntija Krista Kupariharju.

Kokeilunhaluisen kannattaa tutustua rohkeasti tuntemattomiinkin viljoihin.

– Kotimaiset viljat riittävät, mutta motivaation kannalta on ihana maistella ja kokeilla uusia makuja.  

Testaa Kristan herkullista amarantti-hirssipuuroa, jonka kruunaavat jogurtti ja siemenet.

– Amarantti on mineraalirikas, gluteeniton siemenvilja, joka sisältää kalsiumia ja kasviproteiinia, mikä on tärkeää.

Tarkan reseptin löydät

.

Lue lisää:

Kirjoita haku ja paina Enteriä

Liity 125 000+ tilaajaamme

Liity 125 000+ tilaajaamme

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme nyt ja saat 20% alennuksen keventäjien jäsenyydestä. Saat säännöllisesti sähköpostiisi asiantuntijatietoa, käytännön vinkkejä ja erikoistarjouksia. 

Kiitos, että tilasit Keventäjän kirjeen! Tarkista vielä sähköpostisi ja vahvista liittyminen.

Pin It on Pinterest