Onnistuja, tule mukaan muuttumisleikkiin!

Suomalainen, varttuneemmalle väelle suunnattu aikakauslehti kutsuu keventämisessä onnistunutta jäsentämme mukaan muuttumisleikkiin.

Osallistuja saa parhaiden ammattilaisten käsissä uuden kampauksen ja meikin, vaatteet sekä ihonhoitoa (3 x ihon kiinteytyshoito Helsingissä) ja kotihoitotuotteita. Muutos saa mieluusti olla iso – siis on vain hyödyksi, jos hiukset ovat nyt, ennen muutosta, kasvaneet kampauksesta ja vaatteet eivät istu muuttuneen koon vuoksi.

Osallistujalta toivotaan yli 50 vuoden ikää, saa olla reilusti enemmänkin. Lisäksi tarvitaan halua kertoa, miksi onnistui ja mitä oppi. Myös ”ennen” kuva tulee tarpeeseen, eli kotialbumista otos, jossa näkyy painonpudotusta edeltävä koko. Mannekiinin ulkomuotoa ei vaadita.

Kiinnostuitko? Laita mailia meille Keventäjiin (keventajat.toimitus@mtv3.fi) ja kerro lyhyesti taannoinen tavoitteesi, ja miksi/miten koet onnistuneesi. Muistathan liittää mukaan myös yhteystietosi (osoite ja puhelinnumero).!

Oletko onnistunut tavoitteessasi ja pudottanut painoa? Haluatko mukaan muuttumisleikkiin? Osallistuja saa parhaiden ammattilaisten käsissä uuden kampauksen ja meikin, vaatteet sekä ihonhoitoa ja kotihoitotuotteita.

Lue lisää:

Kirjoita haku ja paina Enteriä

Liity 125 000+ tilaajaamme

Liity 125 000+ tilaajaamme

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme nyt ja saat 20% alennuksen keventäjien jäsenyydestä. Saat säännöllisesti sähköpostiisi asiantuntijatietoa, käytännön vinkkejä ja erikoistarjouksia. 

Kiitos, että tilasit Keventäjän kirjeen! Tarkista vielä sähköpostisi ja vahvista liittyminen.

Pin It on Pinterest