Keventäjät: Tukea ja motivaatiota painonhallintaan

Tehokasta painonhallintaa kotioloissa

Painonhallinta voi tuntua monille meistä ylitsepääsemättömältä haasteelta, mutta oikeanlaisella tuella ja ohjauksella se muuttuu mahdolliseksi. Keventäjät tarjoaa sinulle mahdollisuuden saavuttaa tavoitteesi mukavasti omassa kodissasi. Vuodesta 2004 olemme auttaneet tuhansia suomalaisia löytämään tasapainon ja hyvinvoinnin avaimet. Meidän avullamme et tarvitse kalliita kuntosalijäsenyyksiä tai aikaa vieviä matkoja treenipaikalle. Kaikki mitä tarvitset on halu muutokseen ja internet-yhteys.

Keventäjien kotitreenipalvelu on suunniteltu niin, että voit harjoitella silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Jokainen treenivideo on suunniteltu personal trainerin toimesta, ja ne ovat käytettävissäsi yhdellä edullisella kuukausihinnalla. Lisäksi saat joka viikko uusia treenejä, joten monipuolisuus ja motivaation ylläpitäminen on taattu. Treenien lisäksi saat käyttöösi henkilökohtaisen harjoitusohjelman, joka räätälöidään juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Asiantuntijoiden suosittelemat painonhallintamenetelmät

Keventäjät ymmärtää, että painonhallinta ei ole pelkästään fyysistä treeniä, vaan myös oikeanlaista ravitsemusta ja henkistä valmennusta. Siksi tarjoamme sinulle pääsyn terveyden ja hyvinvoinnin asiantuntijoiden laatimiin ohjeisiin ja suosituksiin. Nämä menetelmät eivät perustu hetkellisiin dieetteihin, vaan tutkitusti toimiviin tapoihin, joilla voit muuttaa elämäntapojasi pysyvästi. Terveydenhuollon ammattilaisten suosittelemat menetelmät auttavat sinua ymmärtämään, miten voit laihtua terveellisesti ja saavuttaa pysyviä tuloksia ilman turhaa itsensä rääkkäämistä.

Me Keventäjissä uskomme, että pienillä arjen muutoksilla on suuri vaikutus. Ei ole tarpeen kieltäytyä kaikesta tai tehdä radikaaleja elämänmuutoksia kerralla. Asiantuntijoidemme neuvot ja vinkit auttavat sinua tekemään järkeviä valintoja päivittäisessä elämässäsi. Tämä tarkoittaa tasapainoista ruokavaliota, riittävää lepoa ja liikunnan ilon löytämistä. Keventäjät on tukenasi jokaisessa askeleessa kohti kevyempää ja energisempää elämää.

 • Näin säilytät terveelliset elämäntavat arjen kiireessä - poimi vinkit

  Arjen kiireiden keskellä voi olla haastavaa pitää kiinni terveellisistä elämäntavoista. Hektisen arjen ei kuitenkaan tarvitse tarkoittaa omista tavoitteista luopumista. Seuraavilla vinkeillä ylläpidät terveellisiä elämäntapoja arjen hektisyydestä huolimatta. 1) Muistuta itseäsi tavoitteista Motivaation ylläpitäminen vaatii selkeitä...
 • Terveysajattelu tekee annoksesta maistuvan ja terveellisen

  Hiipivätkö kilot aina takaisin? 6 vinkkiä pysyvään painonhallintaan

  Hiipivätkö kilot salakavalasti takaisin, vaikka kuinka yrittäisit laihduttaa? Pysyviä tuloksia saat, kunhan muistat maltillisen tahdin. 6 vinkkiä pysyvään painonhallintaan 1) Tasapainoinen ruokavalio on avain onnistumiseen Terveellisen ja tasapainoisen ruokavalion noudattaminen on yksi tärkeimmistä askeleista kohti...
 • 6 tapaa parantaa elämänlaatua

  Hyvinvointi on yksi elämän peruspilareista. Kun keho ja mieli ovat kunnossa, energiaa ja motivaatiota riittää myös muuhun. 1) Terveellinen ruokavalio – avain parempaan elämänlaatuun Terveellisen ruokavalion noudattaminen on yksi tärkeimmistä askeleista kohti parempaa elämänlaatua. Kun...

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kirjoita haku ja paina Enteriä

Liity 125 000+ tilaajaamme

Liity 125 000+ tilaajaamme

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme nyt ja saat 20% alennuksen keventäjien jäsenyydestä. Saat säännöllisesti sähköpostiisi asiantuntijatietoa, käytännön vinkkejä ja erikoistarjouksia. 

Kiitos, että tilasit Keventäjän kirjeen! Tarkista vielä sähköpostisi ja vahvista liittyminen.

Pin It on Pinterest