Räätälöity ohjelma ja seuranta: Näin Keventäjät auttaa sinua saavuttamaan terveellisen painon

Henkilökohtainen valmennus kotona

Terveellisen painon saavuttaminen voi tuntua haastavalta, mutta Keventäjät tekee matkasta sujuvampaa ja mukavampaa. Meidän avullamme sinun ei tarvitse poistua kotoasi saadaksesi ammattitaitoista ohjausta ja tukea. Keventäjät tuo personal trainerin suoraan olohuoneeseesi, tarjoten sinulle räätälöidyn harjoitusohjelman, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi ja tavoitteitasi. Ei enää matkustamista jumppasalille tai ylimääräisiä kuluja kuntosalimaksuista – kaikki mitä tarvitset on internet-yhteys ja halu sitoutua terveellisempiin elämäntapoihin.

Meidän kuukausihintaiset treenivideomme ovat helppo tapa pysyä motivoituneena. Joka viikko saat käyttöösi uusia treenejä, jotka on suunniteltu edistämään painonpudotusta ja parantamaan kuntoasi. Keventäjien asiantuntijat ovat suomalaisia terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaisia, jotka tarjoavat sinulle henkilökohtaista neuvontaa ja vinkkejä, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi terveellisellä ja kestävällä tavalla.

Elämäntapamuutokset pienin askelin

Laihduttaminen ei ole pelkästään kaloreiden laskemista tai tiukkoja dieettejä. Keventäjät keskittyy pieniin, mutta merkittäviin arjen muutoksiin, jotka voivat johtaa suuriin tuloksiin. Meidän filosofiamme mukaan terveellisen painon saavuttaminen ja ylläpitäminen on mahdollista ilman, että sinun täytyy kieltäytyä kaikesta nautinnollisesta. Terveelliset valinnat ja säännöllinen liikunta integroituvat osaksi arkeasi, mikä tekee painonhallinnasta nautittavaa ja stressitöntä.

Keventäjien ohjelmat perustuvat tutkittuun tietoon ja terveydenhuollon ammattilaisten suosittelemiin menetelmiin. Me autamme sinua löytämään ne tavat ja rutiinit, jotka sopivat parhaiten juuri sinun elämääsi. Tavoitteenamme on, että löydät tasapainon, joka ei ainoastaan auta sinua laihtumaan, vaan myös pitämään saavutetun painon ja parantamaan yleistä hyvinvointiasi pitkällä tähtäimellä.

Tuki ja seuranta matkallasi

Keventäjät ymmärtää, että jokainen matka kohti terveellisempää painoa on yksilöllinen. Siksi tarjoamme sinulle henkilökohtaista tukea ja seurantaa koko prosessin ajan. Asiantuntijamme ovat aina valmiita vastaamaan kysymyksiisi ja auttamaan sinua ylittämään esteet, jotka saattavat tulla tiellesi. Seurannan avulla voimme myös varmistaa, että pysyt oikealla polulla kohti tavoitteitasi ja teemme tarvittavat muutokset ohjelmaasi, jotta se vastaa kehittyviä tarpeitasi.

Me Keventäjissä uskomme, että jatkuva palaute ja kannustus ovat avainasemassa, kun tavoitellaan pysyviä elämäntapamuutoksia. Tämän vuoksi olemme kehittäneet järjestelmän, joka mahdollistaa edistymisesi seurannan ja antaa sinulle mahdollisuuden juhlia jokaista saavutettua virstanpylvästä. Kun tunnet olevasi osa yhteisöä, joka tukee ja juhlii onnistumisiasi, terveellisen painon saavuttaminen ei ole vain mahdollista, vaan myös palkitsevaa.

 • Näin säilytät terveelliset elämäntavat arjen kiireessä - poimi vinkit

  Arjen kiireiden keskellä voi olla haastavaa pitää kiinni terveellisistä elämäntavoista. Hektisen arjen ei kuitenkaan tarvitse tarkoittaa omista tavoitteista luopumista. Seuraavilla vinkeillä ylläpidät terveellisiä elämäntapoja arjen hektisyydestä huolimatta. 1) Muistuta itseäsi tavoitteista Motivaation ylläpitäminen vaatii selkeitä...
 • Terveysajattelu tekee annoksesta maistuvan ja terveellisen

  Hiipivätkö kilot aina takaisin? 6 vinkkiä pysyvään painonhallintaan

  Hiipivätkö kilot salakavalasti takaisin, vaikka kuinka yrittäisit laihduttaa? Pysyviä tuloksia saat, kunhan muistat maltillisen tahdin. 6 vinkkiä pysyvään painonhallintaan 1) Tasapainoinen ruokavalio on avain onnistumiseen Terveellisen ja tasapainoisen ruokavalion noudattaminen on yksi tärkeimmistä askeleista kohti...
 • 6 tapaa parantaa elämänlaatua

  Hyvinvointi on yksi elämän peruspilareista. Kun keho ja mieli ovat kunnossa, energiaa ja motivaatiota riittää myös muuhun. 1) Terveellinen ruokavalio – avain parempaan elämänlaatuun Terveellisen ruokavalion noudattaminen on yksi tärkeimmistä askeleista kohti parempaa elämänlaatua. Kun...

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kirjoita haku ja paina Enteriä

Liity 125 000+ tilaajaamme

Liity 125 000+ tilaajaamme

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme nyt ja saat 20% alennuksen keventäjien jäsenyydestä. Saat säännöllisesti sähköpostiisi asiantuntijatietoa, käytännön vinkkejä ja erikoistarjouksia. 

Kiitos, että tilasit Keventäjän kirjeen! Tarkista vielä sähköpostisi ja vahvista liittyminen.

Pin It on Pinterest