Salaatit keventävät kesää

Revi lautaselle erilaisia salaatinlehtiä ja lisää jotakin ruokaisaa, kuten vähärasvaista kinkkua, kanaa, papuja ja pähkinöitä. Tuoksuva ja tuhti salaatti on kokonainen ateria, mutta usein kevyt [...]

Herkuttele kauden tuotteilla

Nyt alkaa olla se aika vuodesta, jolloin kannattaa hyödyntää raparperia, korvasieniä, nokkosta ja muita luonnonyrttejä ruoanlaitossa ja leivonnassa. Nautitaan keväästä kaikin aistein! Raparperi [...]

Herkullista joulua!

Jouluun on vielä muutama viikko aikaa ja moni meistä alkaa jo suunnitella ja valmistella jouluaterioita hyvissä ajoin, ettei kaikki jäisi viime tinkaan. Älä siis ahdistu joulusta! Tarkoitus on [...]

Perunako pahasta?

Suomalaisen ruuan kulmakivi, peruna joutuu aina aika ajoin huonoon valoon painon hallinnassa. Sadassa grammassa perunaa on vain 87 kcal, joten mikä perinnejuureksesta oikein tekee pahiksen? Vai [...]