Liikuntapäiväkirjasta tukea liikkumiseen ja sen seurantaan

Kaikille löytyy oma tapa liikkua, joku on kiinnostunut liikunnan sosiaalisuudesta, toinen tavoitteellisuudesta, joku hyötyliikunnasta tai vaikka joogan henkisestä puolesta. Liiku siis rohkeasti ja löydä oma juttusi fiiliksen ja vuodenaikojen mukaan! Vaihtele lajeja, kokeile pyöräilyä, hiihtoa tai uintia, sillä jokainen vuodenaika antaa omat mahdollisuudet liikuntaan ja näin mielenkiinto liikkumiseen säilyy helpommin ympäri vuoden. Mieti miten upea elementti vesi on treenaamiseen tai vaikka nautiskeluun, sekä kesällä, että talvella. Liikunnan ei tarvitse olla itseisarvo, vaan tapa tuottaa hyviä tuntemuksia päivään löytämällä oikea ja itselle sopiva tapa.

Liikuntapäiväkirjan avulla näet, mikäli liikkumisesi keskittyy pelkästään vaikka lihastyöhön, jolloin peruskunnon kannalta oleelliset kestävyysliikunta ja liikkuvuus jäävät vähäisiksi. Kuten ruokapäiväkirjankin avulla opit analysoimaan syömistäsi, samoin liikuntapäiväkirjan avulla opit analysoimaan aluksi omaa liikkumistasi ja näkemään sen konkreettisesti, jolloin jatkossa oman liikunnan suunnittelu on helpompaa ja tasapainoista.

Luomalla itsellesi liikuntaprofiilin saat selville oman kuntotasosi ja saat kuntotasollesi mukautetun liikuntaohjelman. Liikuntaohjelmamme huomioi arki- ja hyötyliikunnan, joka on tärkeää erityisesti terveysliikkujan arjessa.

Katso liitteestä aakkosjärjestyksessä kaikki päiväkirjasta löytyvät liikuntalajit!

Liikunnan ei tarvitse olla itseisarvo
Liikuntapäiväkirja.pdf
Täältä ne löytyvät, kaikki liikuntapäiväkirjasta löytyvät liikuntalajit listattuna!

Lue lisää:

Kirjoita haku ja paina Enteriä

Liity 125 000+ tilaajaamme

Liity 125 000+ tilaajaamme

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme nyt ja saat 20% alennuksen keventäjien jäsenyydestä. Saat säännöllisesti sähköpostiisi asiantuntijatietoa, käytännön vinkkejä ja erikoistarjouksia. 

Kiitos, että tilasit Keventäjän kirjeen! Tarkista vielä sähköpostisi ja vahvista liittyminen.

Pin It on Pinterest