Korvaa voi ja kerma tällä hedelmällä – säästä kaloreita!

Rasvainen avokado on rakenteeltaan kermaista ja pehmeää, minkä vuoksi se sopii niin makeaan kuin suolaiseenkin ruoanlaittoon. Hyvien rasvojen lisäksi avokado sisältää runsaasti B-vitamiineja. Avokadolla on helppo loihtia ruoasta astetta terveellisempää. Kokeile näitä vinkkejä!

Korvaa voi leivonnassa

Vieraasi eivät taatusti arvaa, että olet vaihtanut voin avokadoon vaikkapa suklaisissa browniepaloissa. Tuloksena on yhtä herkullisia ja mehukkaita suklaaleivoksia kuin voillakin, mutta leivosten energiamäärä on pienempi ja rasvakoostumus parempi.

Korvaa juusto ja kerma kastikkeissa

Kermainen pasta on kieltämättä hyvää, mutta tiesitkö, että voit korvata kerman myös avokadolla? Saat pastaruokiin mehukkuutta sekoittamalla pastan joukkoon avokadosta, oliiviöljystä ja yrteistä tehosekoittimella pyöräytettyä kastiketta.

Juustokaan ei ole välttämätön pastan päälle, kun ruoassa on riittävästi täyteläistä avokadoa.

Korvaa maito pirtelöissä ja smoothieissa

Avokado tuo pirtelöihin ja smoothieihin kermaisen koostumuksen ja pehmeän maun, ja sillä voi korvata maidon. Kokeile yhdistää avokado esimerkiksi tuoreen basilikan kanssa.

Lähde: womenshealthmag.com

Lue lisää:

Kirjoita haku ja paina Enteriä

Liity 125 000+ tilaajaamme

Liity 125 000+ tilaajaamme

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme nyt ja saat 20% alennuksen keventäjien jäsenyydestä. Saat säännöllisesti sähköpostiisi asiantuntijatietoa, käytännön vinkkejä ja erikoistarjouksia. 

Kiitos, että tilasit Keventäjän kirjeen! Tarkista vielä sähköpostisi ja vahvista liittyminen.

Pin It on Pinterest