Kuuden hedelmän kiisseli

Annoksia: 4 kpl

Energiapitoisuus: 131kcal/annos

 

Ainekset  

 

Omenatäysmehua  3  dl  

Tyrnimehua  0.5  dl  

Vettä 1.5  dl  

Perunajauhoa 0.3  dl  

Hedelmäsekoitusta  200  g  

Sokeria  0.5  dl  

Kardemummaa  1  tl  

 

Valmistusohje

 

Sekoita mehut, vesi ja perunajauhot kattilassa.

Keitä miedolla lämmöllä. Anna kiehahtaa.

Siirrä kattila heti levyltä ja lisää jäiset hedelmät ja kardemumma.

Sekoita, kunnes hedelmät sulavat. Lisää sokeria tarvittaessa.

Tarjoa halutessasi vaahdotetun vaniljakastikkeen kera.

Lue lisää:

Kirjoita haku ja paina Enteriä

Liity 125 000+ tilaajaamme

Liity 125 000+ tilaajaamme

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme nyt ja saat 20% alennuksen keventäjien jäsenyydestä. Saat säännöllisesti sähköpostiisi asiantuntijatietoa, käytännön vinkkejä ja erikoistarjouksia. 

Kiitos, että tilasit Keventäjän kirjeen! Tarkista vielä sähköpostisi ja vahvista liittyminen.

Pin It on Pinterest