Alkupaloina tarjottavat mezet ovat usein kylmiä. Meze-paloista saa koottua myös kokonaisen pääaterian, ja silloin ne voi tarjota lämpiminä. Kokeile Keventäjien reseptejä:
- Köftet, eli libanonilaiset jauhelihakebakot 🔒 Keventäjien jäsenille
- Papu-fetasalaatti 🔒 Keventäjien jäsenille
- Haydari, eli turkkilainen jogurttitahna 🔒 Keventäjien jäsenille
- Paprika-mantelitahna 🔒 Keventäjien jäsenille
- Rosmariinimarinoidut oliivit 🔒 Keventäjien jäsenille
- Hummus, eli kikhernetahna 🔒 Keventäjien jäsenille
- Punajuurihummus ja napostelukasvikset 🔒 Keventäjien jäsenille
- Tabbouleh-salaatti täysjyväohrasta 🔒 Keventäjien jäsenille
- Appelsiini-minttumarinoidut kikherneet 🔒 Keventäjien jäsenille
- Minttumarinoitu kukkakaali 🔒 Keventäjien jäsenille
- Marinoidut vihreät linssit 🔒 Keventäjien jäsenille
- Tsatsiki 🔒 Keventäjien jäsenille
- Minttujogurttikastike 🔒 Keventäjien jäsenille
Lisäksi voit kokeilla halutessasi näitä joukkoon sopivia reseptejä: