Terveelliset illanistujaisherkut sopivat laihduttajallekin

Illanistujaistarjottavat voivat sisältää terveellistäkin naposteltavaa. Esimerkiksi näitä The Daily Mealin herkkuja voit nauttia illan mittaan ilman huonoa omaatuntoa.

Guacamole

Herkullinen avokadodippi sisältää paitsi avokadoa, myös chiliä, valkosipulia ja limemehua. Avokado on runsasenerginen hedelmä, mutta se on täynnä terveellistä, pehmeää rasvaa.

Salsa

Salsa on tulinen ja kevyt tomaattikastike, joka sopii hyvin dippikastikkeeksi kaloreita laskevalle. Salsan tulisuusasteeseen voit vaikuttaa itse kiinnittämällä muuttamalla chilin määrää.

Dipattavat kasvikset

Guacamoleen ja salsaan kannata dipata esimerkiksi tuoreita kasviksia, jotka ovat kevyttä ja terveellistä syötävää. Kokeile pilkkoa lautaselle esimerkiksi parsakaalia, porkkanaa, paprikaa, kurkkua, kukkakaalia ja lanttua.

Popcorn

Itse tehtyä popcornia voi pitää melko terveellisenä, jos teet sen öljyyn etkä kyllästä maissinjyviä suolalla. Mausta popcornit esimerkiksi yrteillä, chilillä tai valkosipuli- tai paprikajauheella.

Hedelmäsalaatti

Hedelmäsalaatti on ihanan raikas vaihtoehto esimerkiksi jälkiruoaksi. Jos tavallinen hedelmäsalaatti kyllästyttää, voit lisätä hedelmäsalaattiin myös marjoja, kuten mansikoita tai mustikoita.

Pähkinäsekoitus

Mitäpä jos ostaisitkin naposteltavaksi pähkinöitä perunalastujen tilalta? Pähkinöissä on runsaasti energiaa, mutta ne sisältävät runsaasti pehmeää, terveellistä rasvaa, jonka saannista keventäjänkin tulee huolehtia.

Lähde: The Daily Meal

Lue lisää:

Kirjoita haku ja paina Enteriä

Liity 125 000+ tilaajaamme

Liity 125 000+ tilaajaamme

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme nyt ja saat 20% alennuksen keventäjien jäsenyydestä. Saat säännöllisesti sähköpostiisi asiantuntijatietoa, käytännön vinkkejä ja erikoistarjouksia. 

Kiitos, että tilasit Keventäjän kirjeen! Tarkista vielä sähköpostisi ja vahvista liittyminen.

Pin It on Pinterest