Koko kehon kotitreeni – Sopii myös aloittelijalle – VIDEO

Kirjoittaja Anna Saivosalmi

Kotitreenaus on niin mun juttu! Välineitä ei välttämättä tarvita, ja jo 15 – minuutissa saa tehtyä todella tehokkaan harjoituksen. Suunnittelin teille koko kehon kotitreenin, jonka voit videon avulla tehdä yhdessä kanssani. Videolla ei siis vain esitellä liikkeitä, vaan se sisältää koko treenin. Tarvitset vain (jumppa)maton tai alustan, hieman tilaa ja vesipullon. Jos haluat kuunnella musiikkia treenin aikana, niin viritä sekin valmiiksi.

Pieni alkulämmittely kannattaa: hyppele, kyykkäile, pyörittele käsiä tai käy vaikka pienellä kävelyllä. Sitten vaan video pyörimään. Esittelen videon alussa liikkeet (5 kpl), joita tehdään kutakin 40 sekuntia omaan tahtiin, niin monta toistoa kuin ehdit. Liikkeiden välissä on 20 sekunnin tauko, jonka jälkeen siirrytään seuraavaan liikkeeseen. Teemme yhteensä 3 kierrosta ja tämä vie yhteensä vain 15 minuuttia ajastasi.

Nyt, kun meillä on Keventäjien yhteisössä käynnissä Huhtikuun Liikuntahaaste, sopii tämä treeni enemmän kuin hyvin mukaan kuvioihin. Tavoitteena meillä on kerätä kolme liikuntakertaa jokaiseen viikkoon huhtikuun aikana. Haasteeseen lähti mukaan iso joukko kunnostaan huolehtivia Keventäjiä. Mahtavaa!

40/20 – kotitreeni, 5 liikettä, 3 kierrosta

Liikkeet:

  1. Kyykky jalkojen nostolla
  2. Istumaan nousut tai rutistukset (vatsaliike)
  3. Ojentajapunnerrus (kapea käsien asento) ja kaksi polvivetoa
  4. Leveä – kapea kyykky askelluksella (tai hypyllä)
  5. Kyynerlankku

Otatko haasteen vastaan?

Olisi mukavaa, jos kävisit foorumilla kommentoimassa, mikäli teit tai suunnittelet tekeväsi treenin. Kerro myös piditkö siitä.   Mielelläni otan treenistä kaikenlaista palautetta vastaan. Olisko teissä Keventäjissä innostuneita treenaajia myös jatkossa?

<3 Anna

P.s. Lue myös edellinen postaukseni: Olet 90 päivän päässä uudesta elämäntavasta

 

Vastaa

Kirjoita haku ja paina Enteriä

Pin It on Pinterest