Kuka Anna Saivosalmi?

Kirjoittaja Anna Saivosalmi

Hei!

Mukavaa, että olet tullut lukemaan blogiani tänne Keventäjiin. Olen Anna Saivosalmi, 38-vuotias perheenäiti ja Keventäjien valmentaja Turusta. Olen naimisissa ja minulla on kaksi aktiivista kouluikäistä lasta.

Koulutukseltani olen lukion psykologian, uskonnon ja terveystiedon opettaja ja näitä töitä olenkin tehnyt jo 15-vuotta. Opiskelin aikuisiällä myös hyvinvointivalmentajaksi, kuntosalivalmentajaksi sekä personal traineriksi. Keventäjissä työskentelyn lisäksi vedän pienryhmille ulkotreenejä ja ohjaan yksilöasiakkaita liikunta- ja ravintoasioissa. Suositut Kello Kuuden treenini ovat saaneet ihmiset liikkeelle jo useamman vuoden ajan iltaisin ja aamuisin kello kuudelta, ulkona tietenkin. Intoni jakaa liikunnan ilosanomaa poiki suositun instagramtilini @ansaivo, jonne olen jo muutaman vuoden ajan postannut treenivinkkejä ja –videoita sekä inspiraatiota kehon ja mielen hyvinvointiin. Instatilini kautta motivoin päivittäin tuhansia! Lisäksi toista blogiani voi lukea Kauneus & Terveys – lehdessä.

Suhtaudun intohimoisesti ja kaikkiruokaisesti liikuntaan. Kävelen mielelläni paljon ja vannon arkiliikunnan ja kotitreenin nimeen. Juoksu on ollut minulle jo vuosia rakas harrastus. Keventäjien valmentajana tulen kirjoittamaan monipuolisesti hyvinvointiin, terveyteen, liikuntaan ja ravitsemukseen liittyvistä aiheista.

Tavoitteeni Keventäjien valmentajana liittyvät asiakkaiden innostamiseen ja motivointiin, mutta myös omien asiantuntijuusalueideni hyödyntämiseen ja jalostamiseen käytettäväksi, kaikille Keventäjille. Toivon voivani jakaa osaamistani terveelliseen ruokaan, liikuntaan sekä myös kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyen, mentaalipuolta unohtamatta.

Tervetuloa mukaan!

Kuulen mielelläni teidän mielipiteitänne siitä, mistä haluaisitte erityisesti blogissani lukea. Kommentoi postauksen alle, mikäli jokin aihepiiri tai teema olisi sinulle erityisen mielenkiintoinen.

<3 Anna

Vastaa

Kirjoita haku ja paina Enteriä

Pin It on Pinterest