Artikkelit // Kirsi Pietiläinen

Kirsi Pietiläinen on lääkäri, lihavuustutkija ja apulaisprofessori Helsingin Yliopiston lihavuustutkimusyksikössä. Kirsillä on pitkä ja monipuolinen käytännön kokemus ylipainon ja lihavuuden hoidosta.

Kirsi toimi Keventäjien asiantuntijana vuosina 2006-2015.

Pikainen ruoka lihottaa

Pikaruokaa on syöty Amerikassa jo ainakin 60 vuotta, Suomessa muutama vuosikymmen vähemmän. Pikaisen ruoasta teki alun perin se, että se valmistetaan nopeasti puolivalmiista raaka-aineista. [...]

Miten eroon makeanhimosta?

Yksi kaikkein kysytyimmistä kysymyksistä joita saan on, kuinka taltuttaa makeanhimo. Tyyppitapaus on pari-kolmekymppinen nainen, joka syö makeaa lähes päivittäin, koska ”tekee niin mieli, ettei [...]

Lihavuutta on monenlaista

Suomessa on noin miljoona lihavaa. Perustan tämän arvioni vuoden 2007 Finriski-tutkimuksen tietoihin. Luku voi olla noussut tai laskenut, mutta paljon lihavia lapsia, nuoria, työikäisiä ja [...]

Hyvä, paha paasto

Paastoaminen on pyhää ja hengellistä, mutta paastota voi myös puhtaasti ruumiillisista syistä. Länsimaissa paasto mielletään terveydelliseksi trenditeoksi, joka kaikessa maallisuudessaan sisältää [...]

Kirjoita haku ja paina Enteriä

Liity 125 000+ tilaajaamme

Liity 125 000+ tilaajaamme

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme nyt ja saat 20% alennuksen keventäjien jäsenyydestä. Saat säännöllisesti sähköpostiisi asiantuntijatietoa, käytännön vinkkejä ja erikoistarjouksia. 

Kiitos, että tilasit Keventäjän kirjeen! Tarkista vielä sähköpostisi ja vahvista liittyminen.

Pin It on Pinterest

Share This