Tehokas treeni ilman kuntosalia – kokeile helppoa harjoitusta

Treenaamista ei kannata ajatella liian monimutkaisesti. Hiki on aina hikeä, ja liikunta kuluttaa kaloreita. Kun lakkaat huolehtimasta jokaisesta yksityiskohdasta ja prosentista, tulee liikunnasta paitsi tehokasta, myös hauskaa. Kuntoa kohottavaa harjoittelua voi tehdä myös ilmaiseksi ilman ylimääräisiä välineitä.

Ensinnäkin ulkoilman hyödyntäminen on hyvä idea, sillä raikas ilma saattaa tuoda harjoitukselle lisäpotkua. Voit myös yhdistää aerobiseen liikuntaan lihaskuntoharjoituksia.

Yksi tehokas tapa on yhdistää juoksuspurtit ja punnerrukset. Kokeile tehdä kymmenen punnerrusta ja juokse sen jälkeen sadan metrin spurtti. Tee sitten taas kymmenen punnerrusta. Ylös-alasliike kuormittaa tehokkaasti harvemmin käytettyjäkin lihaksia ja saa sykkeen kohoamaan, punnerrus taas on tehokas lihaskuntoliike.

Vaihtele juoksumatkan ja punnerrusten määrää saadaksesi erilaista kuormitusta. Kokeile myös lyhentää matkaa, mutta lisätä juoksuvauhtia ja vähentää myös punnerrusten määrää, jolloin joudut laskeutumaan ja nousemaan nopeammassa tahdissa. Tällä harjoituksella saat taatusti kalorit palamaan.

Lähde: Men’s Health

Lue lisää:

Kirjoita haku ja paina Enteriä

Liity 125 000+ tilaajaamme

Liity 125 000+ tilaajaamme

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme nyt ja saat 20% alennuksen keventäjien jäsenyydestä. Saat säännöllisesti sähköpostiisi asiantuntijatietoa, käytännön vinkkejä ja erikoistarjouksia. 

Kiitos, että tilasit Keventäjän kirjeen! Tarkista vielä sähköpostisi ja vahvista liittyminen.

Pin It on Pinterest