Ainekset
Sipuli 1 kpl
Rypsiöljy 2 tl
Jauheliha naudan, vähärasvainen, 7 % rasvaa 400 g
Soijakastike 1 rkl
Knorr Vasikkafondi 1 rkl
Vesi 1 dl
Etikkapunajuuri 4 kpl
Kapris 15 g
Felix Piparjuuri Maustetahna 1 tl
Valmistusohje
Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota öljyssä pannulla, lisää loppuvaiheessa jauheliha ja paista kypsäksi asti.
Lisää soija, fondi ja vesi, anna kiehua ilman kantta 5-10 minuuttia.
Lisää raastetut etikkapunajuuret ja 2 rkl niiden lientä, kaprikset ja piparjuuritahna. Sekoita ja hauduta muutaman minuutin ajan.
Tarjoa esimerkiksi perunamuusin tai pikkuperunoiden (ja salaatin) kera.