Nopea lindströminpata

Ainekset

Sipuli 1 kpl
Rypsiöljy 2 tl
Jauheliha naudan, vähärasvainen, 7 % rasvaa 400 g
Soijakastike 1 rkl
Knorr Vasikkafondi 1 rkl
Vesi 1 dl
Etikkapunajuuri 4 kpl
Kapris 15 g
Felix Piparjuuri Maustetahna 1 tl

Valmistusohje

Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota öljyssä pannulla, lisää loppuvaiheessa jauheliha ja paista kypsäksi asti.

Lisää soija, fondi ja vesi, anna kiehua ilman kantta 5-10 minuuttia.

Lisää raastetut etikkapunajuuret ja 2 rkl niiden lientä, kaprikset ja piparjuuritahna. Sekoita ja hauduta muutaman minuutin ajan.

Tarjoa esimerkiksi perunamuusin tai pikkuperunoiden (ja salaatin) kera.

Kevyet, mutta aromikkaat juurekset ovat keventäjän unelmaruokaa. Tee löytöretki juuresten maailmaan kokeilemalla Keventäjien herkullisia ohjeita.

Lue lisää:

Kirjoita haku ja paina Enteriä

Liity 125 000+ tilaajaamme

Liity 125 000+ tilaajaamme

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme nyt ja saat 20% alennuksen keventäjien jäsenyydestä. Saat säännöllisesti sähköpostiisi asiantuntijatietoa, käytännön vinkkejä ja erikoistarjouksia. 

Kiitos, että tilasit Keventäjän kirjeen! Tarkista vielä sähköpostisi ja vahvista liittyminen.

Pin It on Pinterest