Onko laihdutusstrategiasi pielessä? Nämä merkit kertovat

Et jaksa tehdä mitään

Laihduttaminen ei tarkoita, että sinun pitäisi tuntea itsesi jatkuvasti voimattomaksi ja väsyneeksi. Huolehdi, että saat ruoastasi riittävästi kaikkia ravintoaineita. Ravintoaineiden saannin varmistamiseksi Keventäjät ei suosittele syömään alle 1200 kilokaloria päivässä.

Vatsa ei toimi

Vatsakrampit ja -kivut saattavat johtua liian yksipuolisesta ruoasta. Muista monipuolinen ja kasvispitoinen ruokavalio, joka sisältää riittävästi niin kuitua, rasvoja kuin proteiiniakin. Muista myös syödä säännöllisesti. Säännölliset ruoka-ajat auttavat rauhoittamaan vatsaa.

Tunnet itsesi masentuneeksi tai ärsyyntyneeksi

Huonotuulisuus kielii siitä, ettet saa ruoastasi riittävästi energiaa. Muista, ettei sinun tarvitse kituuttaa minimaalisilla kaloreilla laihtuaksesi.

Olet jatkuvasti nälkäinen

Nälkä on normaali tunne, kun seuraavan aterian aika lähestyy. Jatkuva nälkä ei kuitenkaan tavoiteltava tila, joten ruokavaliossa on korjaamisen varaa, mikäli et tunnu pääsevän nälästä lainkaan eroon ja odotat vain kuumeisesti painonpudotuksen loppumista.

Paino ei putoa

Mikäli paino ei lähde yrityksistä huolimatta putoamaan, kannattaa omia rutiineja tarkistaa uudelleen. Täytä päiväkirjaa erityisen huolellisesti. Jos kaloreita ei kerry liikaa tarkasta kirjaamisesta huolimatta, saattaa olla, että olet niin sanotulla säästöliekillä. Tällöin syödyn ruoan määrää kannattaa hetkeksi nostaa.

Lähde: Women’s Health

Lue lisää:

Kirjoita haku ja paina Enteriä

Liity 125 000+ tilaajaamme

Liity 125 000+ tilaajaamme

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme nyt ja saat 20% alennuksen keventäjien jäsenyydestä. Saat säännöllisesti sähköpostiisi asiantuntijatietoa, käytännön vinkkejä ja erikoistarjouksia. 

Kiitos, että tilasit Keventäjän kirjeen! Tarkista vielä sähköpostisi ja vahvista liittyminen.

Pin It on Pinterest