Mahdollisuus ja motivaatio ovat TÄSSÄ – Kotitreenit

Kirjoittaja Anna Saivosalmi

Tänä aamuna ei ole kiire mihinkään. Kerrankin näin. Saan lähetettyä lapset kouluun, mutta en aloita töitä ihan vielä. Minulla on muuta suunnitteilla. Aion kylläkin tehdä töitä, niitä on nimittäin paljon. Aamupäivän aion naputella konetta kotona ja sitten suuntaan palaveriin.

Aamu-Flow

Koska kroppa tuntuu jalkatreenin jäljiltä jäykältä, päätän herätellä sen lempeästi puolen tunnin joogalla. Laitan kahvin keittimeen jo valmiiksi ja levitän jumppamaton olohuoneeseen.

Olen niin tyytyväinen voidessani aloittaa aamuni Sarin kanssa. Avaan läppärin ja käynnistän lempparijoogaohjaajani Aamu-flow -videon.

Sarin aamu-flow – täydellinen päivän aloitus

Mahdollisuus treenata siellä missä olen, silloin, kun haluan

Puolen tunnin Flow saa minut virkistymään ja hoitaa samalla treenistä jäykkiä lihaksiani. Sarin ohjauksessa muistan hengittää syvään ja imeä itseeni energiaa tulevaa päivää varten. Venytykset ja kierrot tekevät myös selälle todella hyvää. Teenhän paljon istumatyötä.

Unohdan stressin, ja kun tunti on tehty, olen täysin valmiina ja täynnä virtaa työpäivään. Istahdan kahvikuppini kanssa tietokoneen äärelle.

En malta olla pohtimatta, että on onni, että voin treenata kotona. Minulla on se mahdollisuus aina käytettävissäni, myös silloin, kun elämä on superkiireistä, tai ei vain tee mieli lähteä mihinkään.

Motivaatiota ei tarvitse etsiä, vaan se on tässä. Tekosyitä ei tarvita, vaan voin liikkua silloin, kuin haluan ja, kun siltä tuntuu.

Mietin jo, minkä treenin tekisin seuraavaksi. Ehkä jokin vauhdikkaampi rasvanpoltto tai HIIT? Tai sittenkin Nanan Core-treeni keskivartalolle? Mutta se saa odottaa huomiselle, kun lihakset ovat täysin palautuneet.

Seuraavaksi ehkäpä Nanan Core Burner?

Kun kotitreenistä on tehty näin hauskaa, rentoa ja tehokasta, ei ole vaikeaa motivoitua. Seuraavaa treenikertaa jää oikein odottamaan. Ja silloinkin, kun treenaus ei huvita, tietää, että voi milloin tahansa palata videoiden pariin, vaikkapa Sannin Pilatestunnille tai tehdä vartin pikatreenin, tietäen, miten ihana olo siitä seuraa. Treenimahdollisuus on aina olemassa.

Kotitreenit ovat niin mun juttu!

<3 Anna

Kokeile Sinäkin Keventäjien kotitreenejä todella edulliseen tutustumishintaan: 8,50€

Mene osoitteseen Keventäjät.fi -> Kotitreeni -> Tilaa Nyt -> Rekisteröidy palveluun -> Valitse kotitreenit -> Treenaa!

Vastaa

Kirjoita haku ja paina Enteriä

Pin It on Pinterest