Sitruuna on todellinen terveyden tehopakkaus, jonka terveysvaikutukset ulottuvat aina immuunijärjestelmän vahvistamisesta ruoansulatuksen parantamiseen. Tutustu sitruunan hyötyihin ja ota tämä [...]
Kotimaiset Kasvikset ry on nimennyt kurkun Vuoden HeViksi 2025 – ja hyvästä syystä! Kurkku on paitsi monikäyttöinen raaka-aine, se on loistava valinta keventäjille ja terveellistä [...]
Terveystalo pyysi kahta ravitsemusterapeuttia pitämään ruokapäiväkirjaa päivän ajan. Ruokavalion peruspilariksi paljastui säännöllinen, salliva ja lautasmallia mukaileva syöminen. Terveystalon [...]
Kvinoa on Etelä-Amerikasta peräisin oleva kasvi, joka on viime vuosina saavuttanut suosiota terveystietoisten keskuudessa. Sen siemenet ovat ravintorikkaita ja gluteenittomia, mikä tekee siitä [...]
Bataatti on paitsi herkullinen myös erinomainen valinta terveydestä huolehtivalle. Se tarjoaa runsaasti ravintoaineita ja sopii loistavasti monipuoliseen ruokavalioon. Tutustutaanpa bataatin [...]
Appelsiini on lähes kaikille tuttu hedelmä, mutta sen merkitys korostuu erityisesti talvella, kun kehomme kaipaa lisäenergiaa ja vastustuskyvyn vahvistamista. Appelsiini on todellinen [...]
Marraskuun lopulla julkaistavat uudet ravitsemussuositukset tuovat ihmisten lautasille muun muassa entistä enemmän kasviksia, palkokasveja ja täysjyväviljaa. Keventäjien on hyvä tiedostaa, että [...]
Kun pohditaan, ovatko tuoreet kasvikset vai pakastekasvikset parempi vaihtoehto, vastaus ei ole yksiselitteinen. Molemmilla on omat etunsa ja haittansa, ja valinta riippuu pitkälti yksilöllisistä [...]
Appelsiini on lähes kaikille tuttu hedelmä, mutta sen merkitys korostuu erityisesti talvella, kun kehomme kaipaa lisäenergiaa ja vastustuskyvyn vahvistamista. Appelsiini on todellinen [...]
Hyvin pitkälle prosessoitu ruoka sisältää paljon haitallisia aineita, mutta vain vähän ravintoarvoja. Ultraprosessoidulla ruoalla voi olla myös yhteys lyhyempään elinikään. Prosessoitu ruoka [...]