5 syytä käydä kuntosalilla – aloita heti!

Poltat enemmän kaloreita

Kaloreiden palamista tapahtuu kehossasi koko ajan, mutta liikunnan avulla voit vauhdittaa sitä entisestään.

Liikkuvuus paranee

Joogan ja pilateksen kaltaiset lajit tekevät hyvää liikkuvuudelle, mutta tiesitkö, että myös kuntosaliharjoittelu parantaa liikkuvuutta, jos teet liikkeet niiden oikeita liikeratoja ja tekniikkaa noudattaen. Jos liikerata jää vajaaksi, kokeile vaihtaa pienempiin painoihin.

Kiinteydyt

Kuntosaliharjoittelu on tehokasta myös, jos haaveilet kiinteytyväsi esimerkiksi vaatekoon verran. Vaikka paino saattaa nousta lihasmassan kasvaessa, näkyy treeni yleensä kaventuneena siluettina.

Edistät sydämen terveyttä

Aerobinen liikunta on tärkeää sydämelle, mutta myös kuntosaliharjoittelusta on hyötyä, sillä joidenkin tutkimusten mukaan lihaskuntoharjoittelu voi alentaa verenpainetta.

Vahvistat luita

Kuntosaliharjoittelu hyvää luita vahvistavaa liikuntaa niille, joille esimerkiksi hyppyjä sisältävät lajit eivät sovi. Luut vahvistuvat parhaiten, kun käytät raskaita vastuksia ja painoja. Muista kuitenkin harjoitella aina oman osaamis- ja kuntotasosi mukaan.

Lue lisää:

Kirjoita haku ja paina Enteriä

Liity 125 000+ tilaajaamme

Liity 125 000+ tilaajaamme

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme nyt ja saat 20% alennuksen keventäjien jäsenyydestä. Saat säännöllisesti sähköpostiisi asiantuntijatietoa, käytännön vinkkejä ja erikoistarjouksia. 

Kiitos, että tilasit Keventäjän kirjeen! Tarkista vielä sähköpostisi ja vahvista liittyminen.

Pin It on Pinterest