Rasvanpolttoon vauhtia yksinkertaisilla valinnoilla

Omilla valinnoilla on merkitystä, jos haluat maksimoida rasvanpolttosi. Kokeile näitä vinkkejä!

Juo vihreää teetä

Vihreä tee on kaloriton vaihtoehto, joka sopii hyvin kylmiin talvi-iltoihin. Vihreä tee tehostaa aineenvaihduntaa ja rasvanpolttoa, joten juoma on erityisen hyvä valinta keventäjälle. Jos kaipaat juomaan lisää makeutta, lisää joukkoon teelusikallinen hunajaa.

Nouse seisomaan

Istuminen ei tee hyvää terveydelle, joten mikäli mahdollista, muuta päivärytmiäsi ja ala viettää enemmän aikaa seisten. Seisominen kuluttaa enemmän energiaa ja ylläpitää terveyttäsi. Tutkimusten mukaan jo tunnin istumisen jälkeen rasvanpoltto vähenee 90 prosentilla, joten seisomisella on vaikutusta myös kulutukseen.

Tee intervalliharjoituksia

Intervalliharjoittelu tarkoittaa liikuntaa, jonka teho vaihtelee harjoituksen eri vaiheissa. Intervallitreeni paitsi keskeyttää monotonisen liikkeen myös tehostaa rasvanpolttoa. International Journal of Obesityn tutkimuksen mukaan intervallitreeni auttoi vähentämään vyötärönympärysrasvaa tehokkaasti.

Liiku tehokkaasti

Perussääntönä kannattaa muistaa, että mitä enemmän haluat polttaa rasvaa, sitä enemmän sinun tulee kuluttaa kaloreita. Harrasta siis rohkeasti vauhdikasta, hien kunnolla pintaan tuovaa liikuntaa, mikäli terveydentilasi sen sallii.

Lähde: Popsugar

Lue lisää:

Kirjoita haku ja paina Enteriä

Liity 125 000+ tilaajaamme

Liity 125 000+ tilaajaamme

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme nyt ja saat 20% alennuksen keventäjien jäsenyydestä. Saat säännöllisesti sähköpostiisi asiantuntijatietoa, käytännön vinkkejä ja erikoistarjouksia. 

Kiitos, että tilasit Keventäjän kirjeen! Tarkista vielä sähköpostisi ja vahvista liittyminen.

Pin It on Pinterest