Teetkö nämä virheet kuntosalilla? Haaskaat aikaa

Oletko joskus tehnyt kuntosalilla näitä virheitä?

Juoruiluun keskittyminen

Kaverin kanssa on kiva mennä treenaamaan, mutta pidä huoli, ettet käytä koko kuntosalilla vietettyä aikaa kaverin kanssa rupatteluun ja kuulumisten vaihtoon. Onkin parasta, jos olette molemmat yhtä motivoituneita treenaamaan ja haluatte harrastaa liikuntaa tehokkaasti alusta loppuun.

Hidas tahti

Jokaisen treenikerran ei tarvitse olla huippuunsa hiotun rankka, mutta pidä myös huoli, ettet käy kuntosalilla vain lukemassa lehtiä ja tekemässä kunto-ohjelmasi sarjat sinnepäin. Jos olet laiskistunut salikävijä, kokeile herätellä kehoasi intervallitreenillä, se kuluttaa tehokkaasti kaloreita.

Suunnittelemattomuus

Jos olet kuntosalilla, mutta et oikein tiedä, mitä tekisit, käytät luultavasti turhan paljon aikaasi seuraavan laitteen pohtimiseen ja ihmettelyyn. Anna ammattilaisen tehdä itsellesi kunto-ohjelma tai mieti vähintään etukäteen, mitä aiot kuntosalilla tehdä.

Liialliset tauot

Sykkeen pitäminen ylhäällä on avain tehokkaaseen kuntoiluun, joten liian lukuisat istuskelu- ja vedenjuomistauot eivät tee treenistäsi tehokasta. Pidä taukoja vain tehokkaiden intervallien sekä kiertoharjoittelun välillä.

Et käytä vapaita painoja

Kuntosalilaitteet kehittävät erityisesti tiettyjä lihaksia, mutta monipuolisen treenin olisi hyvä sisältää myös vapaita painoja.

Et tiedä, mitä teet

Jos olet uusi kuntosalilla, älä mene laitteisiin ilman opastusta, sillä saatat loukata itsesi. Hyödynnä kuntosalin ammattilaisten palvelut ja opettele käyttämään laitteita oikein ennen kun alat treenata itseksesi.

Lähde: fitsugar.com

Lue lisää:

Kirjoita haku ja paina Enteriä

Liity 125 000+ tilaajaamme

Liity 125 000+ tilaajaamme

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme nyt ja saat 20% alennuksen keventäjien jäsenyydestä. Saat säännöllisesti sähköpostiisi asiantuntijatietoa, käytännön vinkkejä ja erikoistarjouksia. 

Kiitos, että tilasit Keventäjän kirjeen! Tarkista vielä sähköpostisi ja vahvista liittyminen.

Pin It on Pinterest