Eikö vyötärö kapene? Kokeile näitä vinkkejä

Jos vyötärönympärys ei tunnu kapenevan yrityksistä huolimatta, näistä vinkeistä saattaa olla apua.

Liiku monipuolisesti ja tehokkaasti

Juoksulenkit ja spinning-tunnit ovat erinomaista liikuntaa ja edistävät sydämen terveyttä, mutta aerobisen liikunnan lisäksi olisi hyvä harrastaa myös anaerobista liikuntaa. Lihaskuntoharjoittelu vahvistaa lihaksia ja saa myös rasvan palamaan tehokkaasti. Lihaskuntoharjoittelu myös muokkaa kehoa tehokkaasti.

Kuntosalilla taas on löydettävä oikeat liikkeet. Tee koko keskivartaloa vahvistavia liikkeitä, kuten lankkua sen sijaan, että keskittyisit pelkästään vatsarutistuksiin. Useita eri lihasryhmiä aktivoivat liikkeet saavat kalorit palamaan.

On myös hyvä muistaa, että liikunnan on syytä olla reipastehoista, jotta sillä olisi vaikutusta laihtumiseen. Tehokas liikunta polttaa enemmän kaloreita, mikä laihtumisen kannalta on tavoitteena.

Syö oikein

Kiinnitä huomiota ruokavaliosi rasvoihin, sillä keho ei reagoi kaikkiin rasvoihin samalla tavalla. Tutkimusten mukaan paljon kovaa rasvaa syövillä rasva kerääntyy erityisesti vatsaonteloon. Hyvät rasvat edistävät sen sijaan terveyttä, joten niiden syöminen on kannattavaa. Suosi kalaa ja kasvirasvoja.

Karsi prosessoituja ja lisättyä sokeria sisältäviä tuotteita ruokavaliostasi. Suosi sen sijaan tuoretta ja luonnollista ruokaa, kuten kasviksia, hedelmiä ja kalaa. Ne edistävät kehon hyvinvointia ja auttavat painonpudotuksessa.

Pidä myös huoli, että nukut riittävästi. 16-vuotinen tutkimus osoitti, että viisi tuntia tai vähemmän vuorokaudessa nukkuvat lihoivat todennäköisemmin kuin riittävästi nukkuvat.

Lähde: health.com

Lue lisää:

Kirjoita haku ja paina Enteriä

Liity 125 000+ tilaajaamme

Liity 125 000+ tilaajaamme

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme nyt ja saat 20% alennuksen keventäjien jäsenyydestä. Saat säännöllisesti sähköpostiisi asiantuntijatietoa, käytännön vinkkejä ja erikoistarjouksia. 

Kiitos, että tilasit Keventäjän kirjeen! Tarkista vielä sähköpostisi ja vahvista liittyminen.

Pin It on Pinterest