Keventäjät: Personal trainer kotiisi – Harjoitusohjelma ja uusia treenejä joka viikko

Henkilökohtainen valmennus suoraan kotiisi

Keventäjät ymmärtää, että kiireinen arki voi tehdä kuntosalille pääsemisestä haastavaa. Siksi olemme kehittäneet palvelun, joka tuo henkilökohtaisen valmentajan ohjeet suoraan kotiisi. Ei enää aikaa vieviä matkoja salille tai kuukausittaisia kuntosalimaksuja. Meidän avullamme voit käynnistää treenivideon milloin tahansa ja aloittaa harjoittelun omassa olohuoneessasi. Tämä joustavuus mahdollistaa säännöllisen liikunnan ylläpitämisen, mikä on avainasemassa painonhallinnassa ja terveellisten elämäntapojen rakentamisessa.

Me Keventäjissä uskomme, että laihduttaminen ja painonhallinta eivät tarkoita loputonta kieltäytymistä tai itsensä rääkkäämistä. Sen sijaan tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä pieniä, mutta merkittäviä muutoksia arjessasi, jotka johtavat terveelliseen laihtumiseen ja pysyviin tuloksiin. Jokainen treenimme on suunniteltu niin, että se tukee sinua juuri siinä elämäntilanteessa, jossa olet, ja auttaa sinua saavuttamaan henkilökohtaiset tavoitteesi.

Räätälöity harjoitusohjelma ja viikoittaiset treeniuutuudet

Keventäjien palvelu tarjoaa sinulle henkilökohtaisen harjoitusohjelman, joka on räätälöity juuri sinun tarpeisiisi ja tavoitteisiisi. Ohjelma päivittyy viikoittain uusilla treeneillä, jotta motivaatiosi pysyy korkealla ja kehityksesi jatkuu. Uudet treenit tuovat vaihtelua harjoitteluun ja pitävät sen mielenkiintoisena. Lisäksi ne varmistavat, että kehosi haastetaan jatkuvasti uusilla tavoilla, mikä on tärkeää lihaskunnon ja kestävyyden kehittymisen kannalta.

Meidän asiantuntijamme ovat suomalaisia terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaisia, jotka ovat sitoutuneet auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi. He ovat koonneet parhaat, tutkitusti toimivat painonhallinnan metodit, joita terveydenhuollon ammattilaiset suosittelevat. Saat heiltä henkilökohtaisia neuvoja ja vinkkejä, jotka auttavat sinua tekemään elämäntapamuutoksia, jotka eivät ainoastaan auta sinua laihtumaan, vaan myös ylläpitämään saavutettua painoa pitkällä aikavälillä.

 • Näin säilytät terveelliset elämäntavat arjen kiireessä - poimi vinkit

  Arjen kiireiden keskellä voi olla haastavaa pitää kiinni terveellisistä elämäntavoista. Hektisen arjen ei kuitenkaan tarvitse tarkoittaa omista tavoitteista luopumista. Seuraavilla vinkeillä ylläpidät terveellisiä elämäntapoja arjen hektisyydestä huolimatta. 1) Muistuta itseäsi tavoitteista Motivaation ylläpitäminen vaatii selkeitä...
 • Terveysajattelu tekee annoksesta maistuvan ja terveellisen

  Hiipivätkö kilot aina takaisin? 6 vinkkiä pysyvään painonhallintaan

  Hiipivätkö kilot salakavalasti takaisin, vaikka kuinka yrittäisit laihduttaa? Pysyviä tuloksia saat, kunhan muistat maltillisen tahdin. 6 vinkkiä pysyvään painonhallintaan 1) Tasapainoinen ruokavalio on avain onnistumiseen Terveellisen ja tasapainoisen ruokavalion noudattaminen on yksi tärkeimmistä askeleista kohti...
 • 6 tapaa parantaa elämänlaatua

  Hyvinvointi on yksi elämän peruspilareista. Kun keho ja mieli ovat kunnossa, energiaa ja motivaatiota riittää myös muuhun. 1) Terveellinen ruokavalio – avain parempaan elämänlaatuun Terveellisen ruokavalion noudattaminen on yksi tärkeimmistä askeleista kohti parempaa elämänlaatua. Kun...

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kirjoita haku ja paina Enteriä

Liity 125 000+ tilaajaamme

Liity 125 000+ tilaajaamme

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme nyt ja saat 20% alennuksen keventäjien jäsenyydestä. Saat säännöllisesti sähköpostiisi asiantuntijatietoa, käytännön vinkkejä ja erikoistarjouksia. 

Kiitos, että tilasit Keventäjän kirjeen! Tarkista vielä sähköpostisi ja vahvista liittyminen.

Pin It on Pinterest