Painon kevennys Keventäjien työkalujen avulla

Henkilökohtainen valmentaja kotiisi

Keventäjät tuo sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden saada henkilökohtaisen valmentajan ohjeet suoraan kotiisi. Ei enää matkustamista salille tai ylimääräisiä kustannuksia kuntosalimaksuista. Voit käynnistää Keventäjien treenivideon ja aloittaa harjoittelun omassa olohuoneessasi. Tämä palvelu on suunniteltu helpottamaan liikunnan aloittamista ja tekemään siitä joustavaa ja mukavaa.

Keventäjien avulla saat käyttöösi viikoittain päivittyvän harjoitusohjelman, joka on suunniteltu tuomaan tuloksia. Treenit ovat monipuolisia ja sopivat kaiken tasoisille kuntoilijoille. Lisäksi saat kaiken tämän yhdellä edullisella kuukausihinnalla, mikä tekee painonhallinnasta ja kunnon kohottamisesta saavutettavampaa kuin koskaan.

Ruokavalion merkitys painonhallinnassa

Painonhallinta ei ole pelkästään liikunnasta kiinni, vaan myös ruokavalio on avainasemassa. Keventäjät tarjoaa tietoa ja tukea ruokavaliomuutosten vaikutuksesta terveyteen ja hyvinvointiin. Oikeanlaisen ravinnon avulla voit paitsi laihtua, myös parantaa yleistä terveydentilaasi ja jaksamistasi arjessa.

Me Keventäjissä uskomme, että pienillä muutoksilla on suuri vaikutus. Opastamme sinua löytämään tasapainoisen ja nautinnollisen tavan syödä, joka tukee painonpudotustavoitteitasi ja ylläpitää hyvinvointiasi pitkällä tähtäimellä.

Asiantuntijoiden vinkit painonhallintaan

Keventäjien palveluun kuuluu myös asiantuntijoiden laatimat vinkit ja neuvot, jotka auttavat sinua painonhallinnassa. Meidän ammattilaistemme vinkit perustuvat tutkittuun tietoon ja ne ovat terveydenhuollon ammattilaisten suosittelemia. Saat käyttöösi parhaat menetelmät ja tuen, jota tarvitset elämäntapamuutoksesi toteuttamiseen.

Me Keventäjissä olemme sitoutuneet tukemaan sinua matkallasi kohti terveellisempää ja onnellisempaa elämää. Asiantuntijamme ovat aina valmiita vastaamaan kysymyksiisi ja auttamaan sinua ylittämään esteet, jotka saattavat tulla vastaan painonhallintaprosessissa.

Terveellisten elämäntapojen käynnistäminen

Elämäntapamuutos voi tuntua aluksi suurelta haasteelta, mutta Keventäjien avulla se on helpompaa kuin koskaan. Tarjoamme sinulle työkalut ja tuen, joilla voit käynnistää terveelliset elämäntavat ja tehdä niistä osan arkeasi. Meidän tehtävämme on auttaa sinua löytämään ilo liikunnasta ja terveellisestä syömisestä.

Keventäjien avulla voit tehdä pysyviä muutoksia, jotka eivät perustu kieltäytymiseen tai itsensä rääkkäämiseen, vaan nautinnolliseen ja terveelliseen elämäntapaan. Meidän kanssamme painonpudotus on positiivinen ja palkitseva kokemus.

Uusia treenejä joka viikko

Keventäjät pitää huolen siitä, että treeniohjelmasi pysyy mielenkiintoisena ja haastavana tarjoamalla uusia treenejä joka viikko. Tämä tarkoittaa, että voit jatkaa kehittymistäsi ja pysyä motivoituneena, kun sinulla on aina jotain uutta kokeiltavaa.

Monipuoliset treenit varmistavat, että kehosi saa tarvitsemansa stimulaation ja että mielenkiintosi pysyy yllä. Keventäjien kanssa et koskaan kyllästy samaan rutiiniin, vaan voit aina odottaa seuraavaa treeniä innolla.

 • Näin säilytät terveelliset elämäntavat arjen kiireessä - poimi vinkit

  Arjen kiireiden keskellä voi olla haastavaa pitää kiinni terveellisistä elämäntavoista. Hektisen arjen ei kuitenkaan tarvitse tarkoittaa omista tavoitteista luopumista. Seuraavilla vinkeillä ylläpidät terveellisiä elämäntapoja arjen hektisyydestä huolimatta. 1) Muistuta itseäsi tavoitteista Motivaation ylläpitäminen vaatii selkeitä...
 • Terveysajattelu tekee annoksesta maistuvan ja terveellisen

  Hiipivätkö kilot aina takaisin? 6 vinkkiä pysyvään painonhallintaan

  Hiipivätkö kilot salakavalasti takaisin, vaikka kuinka yrittäisit laihduttaa? Pysyviä tuloksia saat, kunhan muistat maltillisen tahdin. 6 vinkkiä pysyvään painonhallintaan 1) Tasapainoinen ruokavalio on avain onnistumiseen Terveellisen ja tasapainoisen ruokavalion noudattaminen on yksi tärkeimmistä askeleista kohti...
 • 6 tapaa parantaa elämänlaatua

  Hyvinvointi on yksi elämän peruspilareista. Kun keho ja mieli ovat kunnossa, energiaa ja motivaatiota riittää myös muuhun. 1) Terveellinen ruokavalio – avain parempaan elämänlaatuun Terveellisen ruokavalion noudattaminen on yksi tärkeimmistä askeleista kohti parempaa elämänlaatua. Kun...

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kirjoita haku ja paina Enteriä

Liity 125 000+ tilaajaamme

Liity 125 000+ tilaajaamme

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme nyt ja saat 20% alennuksen keventäjien jäsenyydestä. Saat säännöllisesti sähköpostiisi asiantuntijatietoa, käytännön vinkkejä ja erikoistarjouksia. 

Kiitos, että tilasit Keventäjän kirjeen! Tarkista vielä sähköpostisi ja vahvista liittyminen.

Pin It on Pinterest