Keventäjät: Personal trainerin opastuksella kohti parempaa kuntoa ja hyvinvointia

Henkilökohtainen valmennus kotona – uusi tapa saavuttaa tavoitteesi

Kun tavoitteena on parempi kunto ja hyvinvointi, moni meistä kaipaa tukea ja ohjausta matkallaan. Keventäjät tarjoaa ainutlaatuisen ratkaisun: henkilökohtaisen valmennuksen suoraan kotiisi. Ei enää aikaa vieviä matkoja salille tai kuukausittaisia kuntosalimaksuja. Keventäjien avulla voit käynnistää treenivideon milloin tahansa ja aloittaa harjoittelun omassa rauhassa. Tämä joustavuus mahdollistaa säännöllisen liikunnan yhdistämisen kiireiseenkin arkeen.

Palvelumme kautta saat käyttöösi monipuoliset treenit, jotka on suunniteltu kaiken tasoisille liikkujille. Jokainen harjoitusohjelma on räätälöity edistämään painonhallintaa ja parantamaan fyysistä kuntoa. Lisäksi tarjoamme uusia treenejä joka viikko, jotta motivaatiosi pysyy korkealla ja voit jatkaa kehittymistäsi. Keventäjien avulla teet pieniä, mutta merkittäviä muutoksia arjessasi, jotka johtavat terveelliseen laihtumiseen ja pysyviin tuloksiin.

Asiantuntijoiden suosittelemat painonhallintamenetelmät

Keventäjät on tunnettu siitä, että se tarjoaa tutkitusti toimivia painonhallintamenetelmiä, joita terveydenhuollon ammattilaiset suosittelevat. Me ymmärrämme, että laihduttaminen ei ole pelkästään kaloreiden laskemista, vaan kokonaisvaltaista elämäntapojen muutosta. Asiantuntijamme ovat suomalaisia terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaisia, jotka tarjoavat sinulle henkilökohtaisia neuvoja ja vinkkejä, joiden avulla painonhallinta muuttuu saavutettavaksi tavoitteeksi.

Me Keventäjissä uskomme, että jokainen on yksilö ja tarvitsee henkilökohtaista ohjausta. Siksi tarjoamme palveluita, jotka ovat räätälöityjä juuri sinun tarpeisiisi. Olipa kyseessä sitten ruokavalion muutos, liikunnan lisääminen tai stressinhallinta, meidän asiantuntijamme ovat täällä auttamassa sinua löytämään tasapainon ja nauttimaan matkasta kohti parempaa kuntoa ja hyvinvointia.

 • Näin säilytät terveelliset elämäntavat arjen kiireessä - poimi vinkit

  Arjen kiireiden keskellä voi olla haastavaa pitää kiinni terveellisistä elämäntavoista. Hektisen arjen ei kuitenkaan tarvitse tarkoittaa omista tavoitteista luopumista. Seuraavilla vinkeillä ylläpidät terveellisiä elämäntapoja arjen hektisyydestä huolimatta. 1) Muistuta itseäsi tavoitteista Motivaation ylläpitäminen vaatii selkeitä...
 • Terveysajattelu tekee annoksesta maistuvan ja terveellisen

  Hiipivätkö kilot aina takaisin? 6 vinkkiä pysyvään painonhallintaan

  Hiipivätkö kilot salakavalasti takaisin, vaikka kuinka yrittäisit laihduttaa? Pysyviä tuloksia saat, kunhan muistat maltillisen tahdin. 6 vinkkiä pysyvään painonhallintaan 1) Tasapainoinen ruokavalio on avain onnistumiseen Terveellisen ja tasapainoisen ruokavalion noudattaminen on yksi tärkeimmistä askeleista kohti...
 • 6 tapaa parantaa elämänlaatua

  Hyvinvointi on yksi elämän peruspilareista. Kun keho ja mieli ovat kunnossa, energiaa ja motivaatiota riittää myös muuhun. 1) Terveellinen ruokavalio – avain parempaan elämänlaatuun Terveellisen ruokavalion noudattaminen on yksi tärkeimmistä askeleista kohti parempaa elämänlaatua. Kun...

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kirjoita haku ja paina Enteriä

Liity 125 000+ tilaajaamme

Liity 125 000+ tilaajaamme

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme nyt ja saat 20% alennuksen keventäjien jäsenyydestä. Saat säännöllisesti sähköpostiisi asiantuntijatietoa, käytännön vinkkejä ja erikoistarjouksia. 

Kiitos, että tilasit Keventäjän kirjeen! Tarkista vielä sähköpostisi ja vahvista liittyminen.

Pin It on Pinterest