Käynnistä terveelliset elämäntavat Keventäjien työkalujen avulla

Elämäntapamuutos alkaa kotisohvaltasi

Oletko koskaan miettinyt, kuinka voisit aloittaa terveellisemmän elämän ilman, että sinun tarvitsee jättää kotisi mukavuutta? Keventäjät tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden muuttaa elämäntapojasi suuntaan, joka tukee painonhallintaa ja hyvinvointia. Vuodesta 2004 lähtien olemme olleet Suomen luotetuin kumppani matkalla kohti terveellisempiä valintoja, ja nyt on sinun vuorosi hyödyntää asiantuntijoidemme tietotaitoa.

Kotitreenipalvelumme avulla saat käyttöösi laajan valikoiman treenivideoita, jotka on suunniteltu kaiken tasoisille liikkujille. Ei enää tekosyitä sään tai aikataulujen takia – voit aloittaa treenin milloin vain, missä vain. Personal trainerisi on vain klikkauksen päässä, ja kuukausihinnalla saat rajattoman pääsyn kaikkiin treeneihimme. Tämä on helppo ja joustava tapa pitää huolta itsestäsi.

Painonhallinta ilman kieltäytymisen kulttuuria

Monille meistä laihduttaminen on yhtä kuin jatkuva kieltäytyminen ja itsensä kurittaminen. Keventäjät kuitenkin osoittaa, että terveellinen painonhallinta ei vaadi itseltä liikoja uhrauksia. Meidän filosofiamme perustuu pieniin, mutta merkittäviin arjen muutoksiin, jotka johtavat pysyviin tuloksiin. Meidän avullamme opit, kuinka voit nauttia ruoasta ja elämästä ilman, että tunnet olosi rajoitetuksi.

Keventäjien asiantuntijat ovat suomalaisia terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaisia, jotka tarjoavat sinulle tutkitusti toimivia painonhallinnan metodeja. Nämä menetelmät ovat saaneet terveydenhuollon ammattilaisten suosituksen, ja ne ovat helposti sovellettavissa jokapäiväiseen elämääsi. Saat henkilökohtaista neuvontaa ja käytännön vinkkejä, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi terveellisellä ja tasapainoisella tavalla.

Hyvinvointi on kokonaisvaltainen matka

Keventäjät ymmärtää, että hyvinvointi ei ole pelkästään painonpudotusta, vaan kokonaisvaltainen matka kohti parempaa terveyttä ja onnellisempaa elämää. Meidän tehtävämme on tukea sinua jokaisessa askeleessa, olipa kyseessä sitten ruokavalion parantaminen, liikunnan lisääminen tai stressinhallinta. Meidän kattavat työkalumme ja resurssimme ovat suunniteltu auttamaan sinua löytämään tasapaino ja nauttimaan elämästäsi täysillä.

Liity tuhansien tyytyväisten käyttäjiemme joukkoon ja aloita oma matkasi kohti terveellisempiä elämäntapoja jo tänään. Keventäjät on täällä sinua varten – joka päivä, joka askeleella. Ota ensimmäinen askel ja tutustu palveluihimme. Olemme valmiita auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi ja elämään elämää, josta olet aina unelmoinut.

 • Näin säilytät terveelliset elämäntavat arjen kiireessä - poimi vinkit

  Arjen kiireiden keskellä voi olla haastavaa pitää kiinni terveellisistä elämäntavoista. Hektisen arjen ei kuitenkaan tarvitse tarkoittaa omista tavoitteista luopumista. Seuraavilla vinkeillä ylläpidät terveellisiä elämäntapoja arjen hektisyydestä huolimatta. 1) Muistuta itseäsi tavoitteista Motivaation ylläpitäminen vaatii selkeitä...
 • Terveysajattelu tekee annoksesta maistuvan ja terveellisen

  Hiipivätkö kilot aina takaisin? 6 vinkkiä pysyvään painonhallintaan

  Hiipivätkö kilot salakavalasti takaisin, vaikka kuinka yrittäisit laihduttaa? Pysyviä tuloksia saat, kunhan muistat maltillisen tahdin. 6 vinkkiä pysyvään painonhallintaan 1) Tasapainoinen ruokavalio on avain onnistumiseen Terveellisen ja tasapainoisen ruokavalion noudattaminen on yksi tärkeimmistä askeleista kohti...
 • 6 tapaa parantaa elämänlaatua

  Hyvinvointi on yksi elämän peruspilareista. Kun keho ja mieli ovat kunnossa, energiaa ja motivaatiota riittää myös muuhun. 1) Terveellinen ruokavalio – avain parempaan elämänlaatuun Terveellisen ruokavalion noudattaminen on yksi tärkeimmistä askeleista kohti parempaa elämänlaatua. Kun...

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kirjoita haku ja paina Enteriä

Liity 125 000+ tilaajaamme

Liity 125 000+ tilaajaamme

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme nyt ja saat 20% alennuksen keventäjien jäsenyydestä. Saat säännöllisesti sähköpostiisi asiantuntijatietoa, käytännön vinkkejä ja erikoistarjouksia. 

Kiitos, että tilasit Keventäjän kirjeen! Tarkista vielä sähköpostisi ja vahvista liittyminen.

Pin It on Pinterest