Terveys // Anette Palssa

Anette Palssa on laillistettu ravitsemusterapeutti ja monille suomalaisille mediasta tuttu kasvo. Hän on myös kirjoittanut useita kirjoja ravitsemuksesta ja toiminut asiantuntijana erilaisissa tehtävissä.

Anette toimi Keventäjien ravitsemusasiantuntijana vuosina 2006-2015

Kuitu sopii laihduttajalle

Kuitu on yksi terveellisen ruokavalion mittari. Suositusten mukaan kuituja tulisi saada ravinnosta 25–-35 g päivässä. Oikeilla ruokavalinnoilla takaat kuitujen riitävän saannin. Kuitu on [...]

Ruokavalion muutosaskeleet

Nyt se on päätetty. Huomenna aloitan Uuden Keveän Elämän. Ei enää pullaa, karkkia, herkkuja eikä roskaruokaa. Ei sokeria, eikä rasvaa. Sen sijaan paljon kasviksia, ruisleipää ja kalaa. Liikuntaa [...]

Sokeria kohtuudella

Ihminen pitää luonnostaan makeasta. Tämä on todettu jo ihan pikkuvauvoilla. Puhtaassa sokerissa ei ole muuta kuin energiaa ja liiallisella sokerin käytöllä tiedetään olevan monia [...]

Kesällä on aikaa keventää

Ravitsemusterapeutin vastaanotolla huomaa painonhallinnan sesonkivaihtelut. Vuodessa tuntuu olevan kolme hyvää aikaa laihduttaa: tammikuussa, huhti-toukokuussa ja elo-syyskuussa. Näin kesäloman [...]

Ekologinen Keventäjä

Yhä useamman ruokavalintaan vaikuttavat ympäristövaikutukset. Ei haluta valita vain itsekkäästi, vaan ajatellaan asiaa hiukan laajemmin ja mietitään ostoskorin hiilijalanjälkeä ja miten valinnat [...]

Syötkö tunnesyistä?

Miksi joskus tekee mieli kovasti kaikkea makeaa ja epäterveellistä? Ja miksi terveellisissä ruokatottumuksissa on välillä niin vaikea pysyä? Tunnesyöminen vie usein makealle ja epäterveelliselle [...]

Koko perheen kevennys

Julkisuudessa puhutaan paljon siitä, miten hoikkuutta ja lihaksisuutta ihannoidaan ja toisaalta myös lasten, nuorten sekä aikuisten lisääntyneestä lihavuudesta. Tutkimukset osoittavat, että [...]

Kirjoita haku ja paina Enteriä

Liity 125 000+ tilaajaamme

Liity 125 000+ tilaajaamme

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme nyt ja saat 20% alennuksen keventäjien jäsenyydestä. Saat säännöllisesti sähköpostiisi asiantuntijatietoa, käytännön vinkkejä ja erikoistarjouksia. 

Kiitos, että tilasit Keventäjän kirjeen! Tarkista vielä sähköpostisi ja vahvista liittyminen.

Pin It on Pinterest

Share This