Terveys // Anette Palssa

Anette Palssa on laillistettu ravitsemusterapeutti ja monille suomalaisille mediasta tuttu kasvo. Hän on myös kirjoittanut useita kirjoja ravitsemuksesta ja toiminut asiantuntijana erilaisissa tehtävissä.

Anette toimi Keventäjien ravitsemusasiantuntijana vuosina 2006-2015

Teetä ja sympatiaa

Teen historia seurapiirijuomana on pidempi kuin kahvin, tosin Eurooppaan tee tuli myöhemmin. Japanissa tehdyissä tutkimuksissa teen on todettu edistävän terveyttä monin tavoin ja erityisen [...]

Einekset eväänä

Valmisruokien valikoima on laajentunut valtavasti viimeisen vuosikymmenen aikana. Ensimmäiset einekset olivat varmaankin hernekeitto ja maksalaatikko tai ne minä ainakin muistan omasta [...]

Kuitu sopii laihduttajalle

Kuitu on yksi terveellisen ruokavalion mittari. Suositusten mukaan kuituja tulisi saada ravinnosta 25–-35 g päivässä. Oikeilla ruokavalinnoilla takaat kuitujen riitävän saannin. Kuitu on [...]

Ruokavalion muutosaskeleet

Nyt se on päätetty. Huomenna aloitan Uuden Keveän Elämän. Ei enää pullaa, karkkia, herkkuja eikä roskaruokaa. Ei sokeria, eikä rasvaa. Sen sijaan paljon kasviksia, ruisleipää ja kalaa. Liikuntaa [...]

Sokeria kohtuudella

Ihminen pitää luonnostaan makeasta. Tämä on todettu jo ihan pikkuvauvoilla. Puhtaassa sokerissa ei ole muuta kuin energiaa ja liiallisella sokerin käytöllä tiedetään olevan monia [...]

Kirjoita haku ja paina Enteriä

Liity 125 000+ tilaajaamme

Liity 125 000+ tilaajaamme

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme nyt ja saat 20% alennuksen keventäjien jäsenyydestä. Saat säännöllisesti sähköpostiisi asiantuntijatietoa, käytännön vinkkejä ja erikoistarjouksia. 

Kiitos, että tilasit Keventäjän kirjeen! Tarkista vielä sähköpostisi ja vahvista liittyminen.

Pin It on Pinterest

Share This