Core Jumppapallolla 10min – Video

Kirjoittaja Anna Saivosalmi

Jumppapallo on ehkä paras treeniväline keskivartalon harjoittamiseen. Epästabiilina alustana toimiva pallo haastaa myös keskivartalon syvät tukilihakset, jotka eivät tasaisella alustalla joudu töihin. Pallo myös tukee selkää ja on mukana luonnollisissa liikeradoissa. Treenaan itse paljon pallolla, koska se on hauskaa ja treenistä saa myös todella haastavan, niin halutessaan.

Pallo tukee selkää

Tuulilasinpyyhkijät

Tämä kymmenen minuutin coretreeni harjoittaa niin suoria, syviä kuin vinojankin vatsalihaksia sekä kylkiä ja selkää. Voit tehdä liikkeet omaan tahtiisi, mutta takaan, että saat hyvän treenin. Sopii loistavasti vaikka kävely- tai juoksulenkin päälle tai esimerkiksi yhdistettynä Pakara&Reisi jumppapallotreeniideoon (10min). Laita vain video pyörimään ja tee tehokas vatsatreeni kanssani! Litteän vatsan salaisuus on syvissä vatsalihaksissa, joihin jumppapallotreeni osuu takuulla.

Vatsarullauksella saat keskivartalon syvätkin lihakset töihin!

Vatsalihaksia ei tarvitse treenata tehden satoja vatsarutistuksia, vaan liikkeitä vaihtelemalla ja niihin oikeaa tehoa ja tuntumaa hakemalla, vähempikin riittää. Tämä treeni sisältää yhteensä kahdeksan liikettä.

Treenin liikkeet ovat:

1. Ylösnousu pallon päällä

2. Tuulilasin pyyhkijät pallon päällä

3. Vatsarullaus

4. Pallon nostot jaloilla

5. Sivukurkotukset

6. Jalkojen suoristukset

7. Lankku polvivedoilla

8. Vatsarutistukset

Alavatsalihakset töihin!

Haastetta lankkuun!

Rutistuksen alkuasento

CORE Jumppapallolla 10min (video)

Tule mukaan treenaamaan kanssani ja laita Keventäjien Vimeokanava seurantaan, jotta saat jatkossakin parhaat videovinkit niin treeniin, kuin ruokaankin liittyen.

Hauskoja treenejä!

<3 Anna

P.S. Käyhän kertomassa, jos teit treenin, ja mitä tykkäsit!

Vastaa

Kirjoita haku ja paina Enteriä

Pin It on Pinterest