Kevät on iloisten juhlien aikaa. Niissä keventäjänkin on lupa nauttia, elämäntaparemontti ei romutu juhlissa herkutteluun. Ihannetilanteessa emäntä on kuitenkin varannut noutopöytään myös [...]
Gluteeniton ruoanvalmistus ja leivonta eivät vaadi ihmeellisiä taitoja, vaan tietoa gluteenittomista raaka-aineista ja tarkkuutta valmistuksen eri vaiheissa. Tulos on onnistuneempi kuin [...]
Suurin osa keventäjistä on jo ymmärtänyt terveyssyistä suosia pehmeitä rasvoja kovien kustannuksella. Silti moni varmasti miettii, uskaltaako leivontarasvaksi aina valita öljyn tai kummajaisen [...]
Gluteeniton ruokavalio on ollut perinteisesti keliaakikkojen yksinoikeus. Nyt kuitenkin yhä useampi terve keventäjä on päättänyt laihdutusmielessä jättää gluteenin pois ruokavaliostaan. Mikään [...]
Keventäjä on ymmärtänyt suosia pehmeitä rasvoja kovien kustannuksella. Mutta voiko öljyllä aina leipoa ja pitääkö pihvit kuitenkin paistaa voissa? Terveellinen ruokavalio ei ole sama asia kuin [...]
Jokainen voi silloin tällöin nauttia palan syntisen tuhtia suklaakakkua. Jos pullahammasta kolottaa kovin usein, leivonnaisten keveys on tärkeää. Makea saa aivomme hyrisemään mielihyvästä. Toiset [...]