Pepputreeni onnistuu kotonakin – kokeile kolmea teholiikettä!

Haaveiletko pyöreämmästä ja kiinteämmästä pepusta? Tehokas pakaratreeni onnistuu kotonakin. Kokeile kolmea kyykkyihin perustuvaa teholiikettä ja ota mukaasi mahdollisuuksien mukaan myös käsipainot tai kahvakuula.

1. Askelkyykky

Askelkyykky on todellinen teholiike pakaralihaksille. Astu toinen ja jalka pitkälle eteen ja laskeudu sitten kohti maata. Muista oikea tekniikka, eli pidä selkä suorana ja laskeudu sitten suoraan kohti maata. Kuvittele esimerkiksi, että selkäsi nojaa lattialla seisovaan suoraan keppiin. Etummaisen jalan polven tulee olla varpaiden kanssa samassa linjassa ja jalan 90 asteen kulmassa. Taaimmainen polvi tulee hyvin lähelle lattiaa.

2. Sivukyykky

Seiso suorana ja astu sivulle pitkä askel. Kyykkää samalla syvälle selkä suorana. Nouse takaisin lähtöasentoon ja toista liike toiselle sivulle. Ota halutessasi mukaan myös käsipainot.

3. Syväkyykky

Syväkyykky on todellinen teholiike, mutta se on liikkeenä myös erittäin haastava. Aloita syväkyykkääminen lantiolevyisestä asennosta. Pidä rinta ylhäällä ja selkä suorana, kun lähdet kyykkäämään. Laskeudu niin alas kuin pääset ja nouse sitten hallitusti ylös. Jos käytät kahvakuulaa lisäpainona, pidä se rinnalla äläkä anna hartioiden nousta korviin.

Lue lisää:

Kirjoita haku ja paina Enteriä

Liity 125 000+ tilaajaamme

Liity 125 000+ tilaajaamme

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme nyt ja saat 20% alennuksen keventäjien jäsenyydestä. Saat säännöllisesti sähköpostiisi asiantuntijatietoa, käytännön vinkkejä ja erikoistarjouksia. 

Kiitos, että tilasit Keventäjän kirjeen! Tarkista vielä sähköpostisi ja vahvista liittyminen.

Pin It on Pinterest