Uusia treenejä joka viikko – Keventäjien työkalujen hyödyntäminen

Monipuoliset treenit kotona

Keventäjät tarjoaa sinulle mahdollisuuden nauttia monipuolisista treeneistä mukavasti kotona. Ei enää matkustamista salille tai kalliita jäsenmaksuja, vaan voit käynnistää treenivideon milloin vain ja aloittaa harjoittelun. Joka viikko tarjolla on uusia treenejä, jotka pitävät motivaatiosi korkealla ja tuovat vaihtelua harjoitteluun. Treenien kirjo on suunniteltu tukemaan painonhallintaa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia, joten voit luottaa siihen, että jokainen treeni vie sinua askeleen lähemmäs tavoitteitasi.

Keventäjien asiantuntijat ovat koonneet treenit niin, että ne sopivat kaikille, riippumatta lähtötasosta tai tavoitteista. Voit valita kevyempiä harjoituksia tai haastaa itsesi intensiivisemmillä treeneillä. Keventäjien avulla löydät juuri sinulle sopivan tavan liikkua, ja saat kaiken tarvittavan yhdellä kuukausihinnalla.

Ruokavalion merkitys painonhallinnassa

Painonhallinta ei ole pelkästään liikunnasta kiinni, vaan myös ruokavalio on avainasemassa. Keventäjät ymmärtää tämän ja tarjoaa räätälöityjä ateriaehdotuksia, jotka auttavat sinua tekemään terveellisiä valintoja arjessa. Ruokavaliomuutosten vaikutus terveyteen ja hyvinvointiin on merkittävä, ja Keventäjien asiantuntijat ovat täällä auttamassa sinua löytämään oikeat ratkaisut.

Keventäjien personoidut ateriaehdotukset ovat suunniteltu tukemaan terveellistä ruokavaliota ja painonhallintaa. Ne ovat helppo tapa varmistaa, että saat kaikki tarvittavat ravintoaineet ja pysyt energisenä koko päivän. Ruokavalion suunnittelu on tehty helpoksi, jotta voit keskittyä nauttimaan elämästäsi ja saavuttamaan tavoitteesi.

Henkilökohtainen valmennus ja tuki

Keventäjät tarjoaa sinulle enemmän kuin vain treenejä ja ruokavalio-ohjeita; saat käyttöösi henkilökohtaisen valmennuksen ja tuen. Räätälöity ohjelma ja seuranta varmistavat, että pysyt oikealla polulla kohti terveellisempää painoa. Keventäjien asiantuntijat ovat aina valmiita vastaamaan kysymyksiisi ja auttamaan sinua ylittämään esteet matkallasi.

Hyödyntämällä Keventäjien tarjoamaa seurantaa, näet konkreettisesti edistymisesi ja pysyt motivoituneena. Asiantuntijoidemme neuvot ja vinkit ovat peräisin terveydenhuollon ammattilaisilta, joten voit luottaa saavasi parasta mahdollista ohjausta painonhallinnassa.

Keventäjät – Suomalainen luotettava kumppani

Keventäjät on suomalainen luotettava kumppani painonhallinnassa, joka on auttanut tuhansia ihmisiä saavuttamaan terveellisemmän elämäntavan vuodesta 2004 lähtien. Meidän tehtävämme on tuoda personal trainerin osaaminen ja tuki suoraan kotiisi, jotta voit keskittyä olennaiseen – hyvinvointisi parantamiseen.

Liity tyytyväisten Keventäjien joukkoon ja koe itse, kuinka pienillä muutoksilla voit saavuttaa suuria tuloksia. Me olemme täällä tukemassa sinua jokaisessa askeleessa, olipa kyseessä sitten treenit, ruokavalio tai henkinen hyvinvointi. Aloita matkasi kohti terveellisempää sinua jo tänään!

 • Näin säilytät terveelliset elämäntavat arjen kiireessä - poimi vinkit

  Arjen kiireiden keskellä voi olla haastavaa pitää kiinni terveellisistä elämäntavoista. Hektisen arjen ei kuitenkaan tarvitse tarkoittaa omista tavoitteista luopumista. Seuraavilla vinkeillä ylläpidät terveellisiä elämäntapoja arjen hektisyydestä huolimatta. 1) Muistuta itseäsi tavoitteista Motivaation ylläpitäminen vaatii selkeitä...
 • Terveysajattelu tekee annoksesta maistuvan ja terveellisen

  Hiipivätkö kilot aina takaisin? 6 vinkkiä pysyvään painonhallintaan

  Hiipivätkö kilot salakavalasti takaisin, vaikka kuinka yrittäisit laihduttaa? Pysyviä tuloksia saat, kunhan muistat maltillisen tahdin. 6 vinkkiä pysyvään painonhallintaan 1) Tasapainoinen ruokavalio on avain onnistumiseen Terveellisen ja tasapainoisen ruokavalion noudattaminen on yksi tärkeimmistä askeleista kohti...
 • 6 tapaa parantaa elämänlaatua

  Hyvinvointi on yksi elämän peruspilareista. Kun keho ja mieli ovat kunnossa, energiaa ja motivaatiota riittää myös muuhun. 1) Terveellinen ruokavalio – avain parempaan elämänlaatuun Terveellisen ruokavalion noudattaminen on yksi tärkeimmistä askeleista kohti parempaa elämänlaatua. Kun...

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kirjoita haku ja paina Enteriä

Liity 125 000+ tilaajaamme

Liity 125 000+ tilaajaamme

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme nyt ja saat 20% alennuksen keventäjien jäsenyydestä. Saat säännöllisesti sähköpostiisi asiantuntijatietoa, käytännön vinkkejä ja erikoistarjouksia. 

Kiitos, että tilasit Keventäjän kirjeen! Tarkista vielä sähköpostisi ja vahvista liittyminen.

Pin It on Pinterest