Treenaa kotona: Keventäjät tarjoaa tehokkaat kotitreenit

Kun treenit alkavat omasta olohuoneestasi, kynnys liikkumaan lähtemiselle madaltuu – kenties katoaa kokonaan! Kotitreenien avulla voit yhdistää liikunnan ja painonhallinnan mukavasti omassa kodissasi, ilman että sinun tarvitsee investoida kalliisiin laitteisiin tai kuntosalijäsenyyksiin. Treenaa kotona omalla tyylilläsi ja näe tuloksia, jotka puhuvat puolestaan!

Puuttuuko sinulta Kotitreenien jäsenyys? Nappaa se täältä.

Kotitreenien hyödyt

Kotona treenaaminen on noussut suosioon monista hyvistä syistä. Me Keventäjissä ymmärrämme, että ajan ja rahan säästäminen on tärkeää, ja siksi tarjoamme kattavan valikoiman kotitreeniohjelmia, jotka on suunniteltu juuri sinun tarpeisiisi. Kotona treenaamisen etuja ovat muun muassa ajansäästö, joustavuus aikataulujen suhteen sekä oma treenirauha.

Kuntoliikkuja, terveysliikkuja vai laihdutusliikkuja? Tutustu Keventäjien liikkujaprofiileihin

Oma treenirauha

Voit treenata omassa tahdissasi, ilman että sinun tarvitsee murehtia muiden katseista tai aikatauluista!

Keventäjien Kotitreenit kulkevat kätevästi mukanasi myös mökille, työmatkalle tai lomareissulle, sillä ne saa käyntiin missä ja milloin vain älypuhelimen, läppärin tai tabletin kautta.

Monipuolisesti lajeja

Keventäjien kotitreenit ovat suunniteltu niin, että ne sopivat kaiken tasoisille liikkujille. Voit valita laajasta valikoimasta erilaisia treenejä, jotka on räätälöity tukemaan painonhallintaa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Treenien monipuolisuus varmistaa, että löydät juuri sinulle sopivan harjoituksen, oli tavoitteenasi sitten lihasvoiman kasvattaminen, kestävyyden parantaminen tai painonpudotus.

Myöskään lempeämpiä lajeja ei ole unohdettu, vaan valikoimista löytyy joogaa, venyttelyä ja muita kehonhuollon tunteja.

Treenejä eri hetkiin

Treenaamisen ei aina tarvitse tarkoittaa tuntien työtä, vaan jo kymmenen minuutin liikuntatuokio voi riittää! Keventäjien kotitreeneistä löytyy eripituisia treenejä aina kymmenen minuutin tehoseteistä pidempiin liikuntahetkiin. Miltä kuulostaisi esimerkiksi kevyt työpaikkajumppa tai kovatehoinen HIIT-treeni? Tutustu valikoimaan.

  • Positiivisuus pitää kilot kurissa! Positiivisen ajattelun voima painonhallinnassa

    Moni meistä ymmärtää, että terveelliset elämäntavat ja säännöllinen liikunta ovat avainasemassa painonhallinnasta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista puhuttaessa. On olemassa kuitenkin yksi asia, jonka liian moni sivuuttaa. Ja se on positiivinen ajattelu. Tässä artikkelissa käsittelemme, kuinka positiivinen...
  • Myyttejä painonhallinnasta - ethän usko näihin?

    Painonhallinta on matka, joka vaatii kärsivällisyyttä, omistautumista ja ennen kaikkea itsensä rakastamista. Tässä artikkelissa käsittelemme painonhallinnan ympärillä vallitsevia faktoja ja myyttejä, jotka auttavat sinua ymmärtämään paremmin, miten voit edistää omaa hyvinvointiasi painonhallintamatkalla. Myytti: Ylimääräiset kilot...
  • Laihdutus ja painonhallinta: Mistä aloittaa?

    Ennen laihdutusmatkan aloittamista on tärkeää ymmärtää, mitä kehosi tarvitsee pysyäkseen terveenä ja energisenä. Terveellinen laihdutus ei tarkoita nälkäkuureja, vaan tasapainoista ruokavaliota, joka tukee sekä fyysistä että henkistä hyvinvointiasi. Voit aloittaa pitämällä ruokapäiväkirjaa muutaman viikon ajan....

Lue lisää:

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kirjoita haku ja paina Enteriä

Liity 125 000+ tilaajaamme

Liity 125 000+ tilaajaamme

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme nyt ja saat 20% alennuksen keventäjien jäsenyydestä. Saat säännöllisesti sähköpostiisi asiantuntijatietoa, käytännön vinkkejä ja erikoistarjouksia. 

Kiitos, että tilasit Keventäjän kirjeen! Tarkista vielä sähköpostisi ja vahvista liittyminen.

Pin It on Pinterest