Kaipaatko energiaa syksyyn? Kun illat pimenevät hyvää tahtia, kannattaa ruokavalioon kiinnittää entistäkin tarkemmin huomiota. Kokeile näitä Women’s Healthin listaamia energiatasoja [...]
Sieniä kannattaa hyödyntää kesällä grillausillan lisukkeena tai päätähtenä. Sienissä on runsaasti ravintoaineita, mutta vain vähän energiaa. Kasviksilla on paljon terveysvaikutuksia, ja usein [...]
Erilaiset kaalit ja kurpitsat tuottavat satoa pitkälle syksyyn, kun muiden kasvisten satoaika alkaa olla jo ohi. Kurpitsat sisältävät tärkeitä kivennäisaineita ja antioksidantteja ja kaalit eri [...]
Lisää kasviksia ruokaan tai tee niistä erikseen lisukkeita. Kasvikset ovat kevyitä, koska ne sisältävät hyvin runsaasti vettä. Suosi erivärisiä kasviksia, koska silloin saat sekä väriloistoa [...]
Parsan paras sesonki kestää maaliskuun lopulta kesäkuun loppuun. Nyt onkin jo korkea aika popsia parsat suihin. Vähäkalorinen parsa on toivottu vieras keventäjän grillissä. Ulkomaisen parsan [...]
Tuttu mainoslause kertoo selkeästi ja yksinkertaisesti, että kasviksia (vihanneksia, juureksia, hedelmiä ja marjoja) tulisi syödä vähintään puoli kiloa päivässä. Me Keventäjissä suosittelemme [...]
Keitot ovat edullista, ravitsevaa ruokaa ja syntyvät helposti jo muutamasta aineksesta. Keitto sopii alku- ja pääruoaksi, evääksi työpaikalle, muonaksi isollekin porukalle ja maistuu yleensä [...]
Kaali on varsinaista ihanneruokaa painostaan huolehtivalle! Kaalit ovat edullista, C-vitamiinipitoista ja vähäenergistä syötävää. Voit nauttia kaikkia kaaleja sekä raakana että kypsennettynä. [...]
Lautasmalli on verraton apu hyvän aterian koostamisessa! Täytä ensin puolet lautasesta kasviksilla, esimerkiksi raasteella tai salaatilla ja lämpimillä kasvislisäkkeillä. Perunan, riisin tai [...]