Nämä kausiherkut kannattaa hyödyntää
Erilaiset kaalit ja kurpitsat tuottavat satoa pitkälle syksyyn, kun muiden kasvisten satoaika alkaa olla jo ohi. Kurpitsat sisältävät tärkeitä kivennäisaineita ja antioksidantteja ja kaalit eri [...]
Erilaiset kaalit ja kurpitsat tuottavat satoa pitkälle syksyyn, kun muiden kasvisten satoaika alkaa olla jo ohi. Kurpitsat sisältävät tärkeitä kivennäisaineita ja antioksidantteja ja kaalit eri [...]
Grillissä kypsyvät maustevoin mehevöittämät varhaisnauriit, muhkeat, tuorejuustolla täytetyt portobellosienet, aromikas tsatsikin kera tarjottava fenkoli sekä makealla thai chilikastikkeella [...]
Lisää kasviksia ruokaan tai tee niistä erikseen lisukkeita. Kasvikset ovat kevyitä, koska ne sisältävät hyvin runsaasti vettä. Suosi erivärisiä kasviksia, koska silloin saat sekä väriloistoa [...]
Parsan paras sesonki kestää maaliskuun lopulta kesäkuun loppuun. Nyt onkin jo korkea aika popsia parsat suihin. Vähäkalorinen parsa on toivottu vieras keventäjän grillissä. Ulkomaisen parsan [...]
Tuttu mainoslause kertoo selkeästi ja yksinkertaisesti, että kasviksia (vihanneksia, juureksia, hedelmiä ja marjoja) tulisi syödä vähintään puoli kiloa päivässä. Me Keventäjissä suosittelemme [...]
Keitot ovat edullista, ravitsevaa ruokaa ja syntyvät helposti jo muutamasta aineksesta. Keitto sopii alku- ja pääruoaksi, evääksi työpaikalle, muonaksi isollekin porukalle ja maistuu yleensä [...]
Kaali on varsinaista ihanneruokaa painostaan huolehtivalle! Kaalit ovat edullista, C-vitamiinipitoista ja vähäenergistä syötävää. Voit nauttia kaikkia kaaleja sekä raakana että kypsennettynä. [...]
Lautasmalli on verraton apu hyvän aterian koostamisessa! Täytä ensin puolet lautasesta kasviksilla, esimerkiksi raasteella tai salaatilla ja lämpimillä kasvislisäkkeillä. Perunan, riisin tai [...]
Kasvisten runsas syönti pitää painoa kurissa paremmin kuin mikään muu konsti. Keventäjän kannattaakin huolehtia siitä, että kasviksia tulisi syötyä vähintään 600 grammaa päivässä. Moni Keventäjä [...]
Revi lautaselle erilaisia salaatinlehtiä ja lisää jotakin ruokaisaa, kuten vähärasvaista kinkkua, kanaa, papuja ja pähkinöitä. Tuoksuva ja tuhti salaatti on kokonainen ateria, mutta usein kevyt [...]