Slaavilainen ruokaperinne on ikivanhaa. Mukaan mahtuu toki voita, smetanaa ja tuhteja karhunlihapatoja, mutta myös paljon keveitä elementtejä, joista painonhallitsija voi napata päivittäiseen [...]
Välimerellisessä keittiössä on tarjolla joka päivä kalaa, kasviksia, hedelmiä ja manteleita. Kevyitä ruokia täydennetään tuoreilla yrteillä ja oliiviöljylorauksella, jos toisellakin. Välimeren [...]
Yksi tapa keventää makeita herkkuja huomattavasti on korvata sokeri makeutusjauheilla. Keinotekoiset makeutusaineet puhuttavat paljon. On totta, ettei meillä ole tutkimustietoa niiden vuosia [...]
Synnytyksen jälkeen on tärkeää, että äiti syö monipuolisesti, terveellisesti ja riittävästi. Imetys ja äitiys vie voimia ja äiti tarvitsee energiaa jaksaakseen. Vaikka varsinaista laihduttamista [...]
Kalkkuna voi olla kevyt vaihtoehto joulukinkulle tai herkullinen naposteltava notkuvaan juhlapöytään. KokeileKeventäjien monipuolisia reseptejä! Poimi tästä reseptit kevyeempään joulupöytään! [...]
Pikkujoulupöydät notkuvat monenlaista purtavaa ja jouluisia herkkuja. Aina ei syötävän tarvitse kuitenkaan olla kovin raskasta, vaan esimerkiksi kalasta, kalkkunasta ja raikkaasta salaatista saa [...]
Kalassa on hyvää helposti sulavaa proteiinia, pehmeää rasvaa ja monenlaisia vitamiineja ja kivennäisaineita. Nauti kala-ateria 2-3 kertaa viikossa. Ne jotka kalastavat, tietävät että jokaisella [...]
Mieltymys makeaan on ihmiselle synnynnäistä. Äidinmaito on makeaa, joten opimme jo vauvana makeaan ja sen tuomaan mielihyvään. Lapsiperheissä karkkipäivä on hallinnassa, mutta entä äitien ja [...]
Lokakuu on syksyisen sadonkorjuun aikaa. Kotipuutarhurit nostavat perunat ja juurekset ja korjaavat kesä- ja talvikurpitsat talteen ennen pakkasia. Kauppojen hyllyiltä löytää tähän aikaan [...]