Artikkelit // Krista Kupariharju

Krista Kupariharju kirjoittaa Keventäjiin ruoasta. Hänellä on monipuolinen käytännön kokemus ruoka-asioiden asiantuntijana, kirjoittajana ja tv-kokkina. Keventäjät saavat nauttia Kristan toinen toistaan herkullisemmista ja terveellisistä resepteistä.

Kulhollinen keveyttä

Keittoja suositellaan usein kilojen karistajille, eikä syyttä. Keitot ovat monessakin mielessä erinomaista ruokaa. Keitto pitää lämpimänä, mutta ennen kaikkea myös kylläisenä. Keitoista [...]

Keventäjän ruokakaappi

Ruoanlaiton suunnitteluun ei jää aina tarpeeksi aikaa. Useimmat ihmiset syövätkin sitä, mitä kaapista sattuu löytymään. Niinpä ruokakaappi kannattaa täyttää sellaisilla ruoilla, joita voi kiireen [...]

Laskukaavoilla laihaksi?

Kalorit ovat keventämisen kielioppi -niiden ymmärtäminen auttaa soveltamaan teoriaa käytäntöön. Jatkuva kaloreiden laskeminen on kuitenkin raskasta. Laskuri voi kuitenkin jäädä päälle, kun [...]

Kirjoita haku ja paina Enteriä

Pin It on Pinterest

Share This